ŠTO SE DOGODILO!?

Trumpova kći uživala u bikiniju na plaži, a odjednom je - pukla. Dramila je i vikala...

Tiffany Trump, ona kći koju američki predsjednik najmanje doživljava, prije tri dana napunila je 27 godina
 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Tiffany Trump, ona kći koju američki predsjednik najmanje doživljava, prije tri dana napunila je 27 godina.

Okružena prijateljima, umjesto obitelji, Tiffany je odlučila dati sve od sebe kako bi ovaj rođendan bio nezaboravan. Slavlje se proteglo na cijeli tjedan.

Započelo je još u ponedjeljak kada se s prijateljima i dečkom Michaelom Boulousom uputila u restoran Papi Steak u South Beachu. Nije isprva bilo baš zabavno. Ona i dečko sjedili su nadureno jedno kraj drugog i tipkali po svojim mobitelima. No onda je postalo malo bolje, posebno kada joj je suvlasnik restorana David Einhorn poklonio ogromnu tortu u tri kata ukrašenu s gotovo desetak fotografija preuzetih s njezina Instagram računa. Pomalo bizarno, ali valjda je barem okusom torta bila bolja...

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Sljedeće noći Tiffany je redala koktele nazdravljajući svom velikom danu u restoranu Swan Miami, koji je dio iste ugostiteljske grupacije kao i prethodni. Pijuckala je zelene koktele koji su bojom odgovarali njenoj haljini i uživala je u slatkoj desertnoj gozbi.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Jučer se pak zabava preselila na plažu u Miamiju.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Plavokosa Tiffany odjenula je jednodijelni plavi kupaći kostim koji joj i nije baš najbolje pristajao, ali barem je bila sretna... Na momente.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Naime, paparazzi su je na plaži uhvatili kako prolazi kroz cijeli niz emocija dok šokirano gleda na mobitel, žustro razgovara s prijateljima, viče, okreće očima, zajapureno govori i naživcirano ispija ledenu kavu.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Što joj je bilo, nitko ne zna...

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Možda su je rasrdili paparazzi koje je u jednom trenutku uočila, a možda je čitala očeve tvitove pa joj je pao mrak na oči.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Nakon druženja na plaži ekipa je otišla u šoping, gdje se kći američkog predsjednika počastila sladoledom prije nego što se vratila u svoj hotel.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Inače, njena obitelj ipak nije zaboravila na njen rođendan. Nisu joj donijeli tortu i proslavili s njom, ali sjetili su je se na Instagramu.

Njezin je otac Donald podijelio fotografiju na kojoj zajedno šetaju Bijelom kućom, napisavši jednostavno: 'Sretan rođendan Tiffany!'

View this post on Instagram

Happy Birthday Tiffany!

A post shared by President Donald J. Trump (@realdonaldtrump) on

Njezina mama, Marla Maples, podijelila je screenshot njihova ponoćnog FaceTime poziva, koji je ubrzo nastavila starom fotografijom sebe i bebe Tiffany.

'Voljena tako duboko... Voljena tako potpuno... to si ti moja lijepa slavljenice', napisala je.

Njezina popularnija polusestra Ivanka također je podijelila staru fotografiju snimljen u lipnju 1996. na očevoj proslavi 50. rođendana u Atlantic Cityju.

'Sretan rođendan Tiffany! Nadam se da će ova godine označiti tvoj najbolji zaokret oko sunca! Volim te puno!', napisala je Ivanka.

Zahvaljujući fotografijama s njene proslave rođendana koja traje već cijeli tjedan Trumpovi protivnici napravili su i video montažu proslave koja je postala ubrzo viralna, a sve pod hashtagom #ByeTiffany. Kritičari joj zamjeraju manjak suosjećanja i empatije tijekom pandemije koronavirusa, baš kao i cijeloj obitelji Trump.

Sada pak pod hashtagom #ByeTiffany twiteraši ostavljaju osobne poruke o svojim voljenima koji su i sami zaraženi ili preminuli od Covida-19.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:48