PRAVA LJUBAV

Trudnu ženu prevario je s najboljom prijateljicom, a vole se više od 30 godina: Hvalio se i da im seks traje 7 sati

‘Nijedno od nas nije ponosno na situaciju koja se jednostavno dogodila‘, rekli su jednom prilikom

Trudie Styler i Sting

 Independent Photo Agency Srl/Alamy/Alamy/Profimedia/Independent Photo Agency Srl/alamy/alamy/profimedia

Supruga jednog od najpoznatijih glazbenika na svijetu, Stinga, nakon dugo vremena pojavila se u javnosti i to na otvaranju The Global Festival Gala u Italiji. Trudie Styler pojavila se u ležernom, ljetnom izdanju bez pratnje svoga slavnog supruga od kojeg se inače ne razdvaja.

Njih su dvoje u braku od 1992., a zajedno imaju četvero djece - Brigitte Michael ‘Mickey‘, Jakea, Eliot Paulinu i Giacomo Lukea. Njihova ljubavna priča u samim je početcima bila turbulentna jer se Sting zaljubio u Trudie dok je još bio u braku s njezinom najboljom prijateljicom Frances Tomelty. Njih su dvoje bili u braku od 1976. do 1984., a zajedno imaju dvoje djece.

image

Trudie Styler

Pixmedia/ Mega/The Mega Agency/Profimedia/Pixmedia/ Mega/the Mega Agency/profimedia

Trudie je živjela u blizini te je ljubav svog života zapravo upoznala preko svoje najbolje prijateljice. Zajedno su ispijale kave, odlazile u shopping i bezbrižno živjeli jedni do drugih. A iako su se godinama poznavali u jednom je trenutku zaiskrilo između Stinga i Trudie.

"Nijedno od nas nije ponosno na situaciju koja se jednostavno dogodila. Voljeli smo jedno drugo, vjenčali se i dobili još djece, to je naša priča", rekla je jednom prilikom Trudie.

No, nije sve bilo baš jednostavno. U vrijeme kada je Sting započeo svoju aferu s Trudie, njegova tadašnja supruga tek je bila rodila te je bila posebno ranjiva.

Samo godinu dana nakon što se saznalo za njihovu vezu 1982., Trudi je već bila trudna s njihovim prvim djetetom, a on je krenuo na svjetsku turneju s bendom The Police na kojoj mu se ona i pridružila. Te iste godine kada im se rodila kći, Sting se i službeno razveo od Frances.

U sljedeći brak stupio je tek nakon 10 godina veze, a Trudie je na vjenčanje stigla jašući konja kojeg je Sting držao za uzde. Imala je zlatnu Versace haljinu.

image

Sting i Trudie Styler na vjenčanju 1992.

Thierry Saliou/Afp/Profimedia/Thierry Saliou/afp/profimedia

Danas su u braku preko 30 godina te su dokazali da njihova ljubav nije bila samo prolazna afera već prst sudbine.

"Znam ponešto o braku. S Trudie sam u braku već 27 godina. Ljudi me pitaju kako to da vam brak tako dugo traje, a ja im odgovaram - pa, to je zapravo neka vrsta čuda, ali mi ga ne uzimamo zdravo za gotovo. Ljuba je strast i sve te stvari, ali jako je važno da vam se osoba sviđa i da vam se sviđa biti u njezinu društvu, a to je nešto sasvim drugo. Zbog toga ljubav dulje traje. Može se imati oboje i smatram da je to jako važno. Vjenčajte se za svog najboljeg prijatelja, odnosno prijateljicu", rekao je jednom prilikom glazbenik.

image

Trudie Styler i Sting

Max Montingelli/sgp_/Sgp/Profimedia/Max Montingelli/sgp_/sgp/profimedia

Sting je jednom prilikom iznenadio svoje obožavatelje priznavši da njih dvoje prakticiraju tantrički seks.

"Ideja tantričkog seksa temelji se na spiritualnom činu. Ne znam nijedan čistiji i bolji način izražavanja ljubavi za dvoje pojedinaca od dijeljenja tog divnog, kako bih ga nazvao, sakramenta. Stojim iza toga. Ne uz sedam sati, nego iza te ideje. Sedam sati seksa uključuje film i večeru", objasnio je jednom prilikom pjevač.

Trudie se kasnije osvrnula na taj njegov intervju i rekla da za sve krivi Boba Geldofa. Njemu je Sting to ispričao, a obojica su bili skroz pijani pa su trkeljali gluposti.

"U jednom trenutku ih je novinar pitao za njihove sposobnosti u krevetu i Geldof je rekao da Sting može satima voditi ljubav jer se bavi jogom. A moj je suprug pitao: ‘Pa, zar nisi čuo za tantrički seks?‘ To je zapravo briga za partnera, povećavanje intimnosti s partnerom", ispričala je Trudie jednom prilikom.

image

Trudie Styler i Sting

Fjmg/Spread Pictures/Profimedia/Fjmg/spread Pictures/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 14:40