KULTNA LAVENDER BROWN

Trudna zvijezda ‘Harryja Pottera‘ hospitalizirana zbog covida: ‘Teški trenuci za moju obitelj‘

Cave je najavila da očekuje četvrto dijete s komičarem Alfiejem Brownom, a par već ima dvije kćeri i sina

Jessie Cave 

 Christoph Hardt/Zuma Press/Profimedia

Zvijezda 'Harryja Pottera' Jessie Cave (34) koja čeka svoje četvrto dijete, hospitalizirana je zbog covida, piše Page Six.

Glumica, poznata po ulozi Lavender Brown u filmskoj franšizi o najpoznatijem malom čarobnjaku na svijetu, u nedjelju je na društvenim mrežama objavila fotografiju iz bolnice.

“Trijaža, još jednom….Je li još netko imao covid u trećem tromjesečju i je li se tjednima osjećao slomljeno?”, napisala je ispod fotografije svojih nogu u bolničkom krevetu.

Prijatelji i obitelj pohrlili su u u komentarima glumici poslati dobre želje.

"Jessie, tako mi je žao što sada prolaziš kroz ovo, nadam se da ćeš se brzo oporaviti", komentirao je glumački kolega iz "Harryja Pottera" Devon Murray.

Komičarka Felicity Ward dodala je: “O dušo, žao mi je. Kao da tvoje tijelo nema dovoljno stresa da se nosi s njim. Šaljem ti puno ljubavi".

Cave je najavila da očekuje četvrto dijete s komičarem Alfiejem Brownom u prosincu 2021. godine. "Ne mogu više sakriti ovu novu bebu", napisala je tada u objavi na Instagramu uz fotografiju svog trbuha koji raste.

image

Cvae kao Lavender Brown

Warner Bros Co/Everett/Profimedia

Cave i Brown već imaju troje djece: Donnieja (7), Margot (5) i Tennessee (1).

U siječnju 2021. Cavein tada tromjesečni sin Tennessee hospitaliziran je zbog zaraze koronavirusom.

“Ovaj je soj super moćan i zarazan pa se nadam da će se ljudi u nadolazećim tjednima dodatno brinuti o sebi. Stvarno nisam željela da ovo bude početak nove godine moje obitelji. Nisam se željela vratiti u bolnicu tako brzo nakon posljednjeg traumatičnog poroda. Još jednom sam zadivljena kvalitetnim radom medicinskih sestara i liječnika”, rekla je glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:43