RUŽIČASTI BIKINI

‘Trebala si glumiti u Barbie filmu!‘: Paris Hilton oduševila svojim oskudnim izdanjem na palubi

Obožavatelji u komentarima tvrde da još uvijek izgleda kao da ima 21 godinu

Paris Hilton

 Screenshot/instagram/

Paris Hilton pokazala je svoju zavidnu figuru u ružičastom leopard bikiniju kad je na Instagramu podijelila nove fotografije sa svog odmora u Grčkoj.

- Bikini Barbie - kratko i jasno je napisala 42-godišnja Paris u opisu Instagram objave. Na fotografijama se vidi kako Hilton uživa na jahti u bikiniju koji je iskombinirala s bijelim Guccijevim espadrilama s ružičastim vezicama. Svoju kombinaciju za odmor na luksuznom brodu finalizirala je bijelim sunčanim naočalama te zalizanom kosom.

Popularna Paris na nekoliko se fotografija polijeva šmrkom na palubi, a na jednoj fotografiji se kupa u moru, plutajući u kristalno čistoj vodi.

- Trebala si glumiti u Barbie filmu! - jedan je obožavatelj komentirao njezinu objavu, dok je drugi dodao da je Margot Robbie bila fenomenalna, ali da je Paris mogla biti još bolja.

- Visoke potpetice na palubi, to je toliko Paris Hilton! - stoji u komentarima u kojima njezinini obožavatelji pišu da Paris "ne stari".

Inače, ružičasta je već dugo prepoznatljiva boja Paris Hilton, a ta karizmatična poduzetnica nosila je ružičaste tonove mnogo prije nego što je tzv. "Barbiecore" trend zavladao Hollywoodom. Također, ružičaste joj nisu samo haljine i kupaći kostimi, već i trenirka koju nosi na nedavnim fotografijama sa šestomjesečnim sinom Phoenixom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 18:24