KOURT JE UZ NJEGA

Travis Barker završio u bolnici, objavio zabrinjavajuću poruku: ‘Bože, spasi me‘

Bubnjar benda Blink-182 iz nepoznatih je razloga hospitaliziran, a njegova novopečena supruga nije se odvajala od njega

Kourtney Kardashian viđena je u pratnji vozila hitne pomoći koje je odvezlo Travisa Barkera u bolnicu

 Profimedia

Bubnjar benda Blink-182 Travis Barker hospitaliziran je u Los Angelesu iz nepoznatih razloga, prenose strani mediji.

46-godišnji Barker, u društvu supruge Kourtney Kardashian, pojavio se u bolnici West Hills, a zatim je vozilom hitne pomoći prevezen u medicinski centar Cedars-Sinai. Kourtney je cijelo vrijeme bila u pratnji hitne pomoći, prenosi TMZ.

Barker i reality zvijezda vjenčali su se prošlog mjeseca u Portofinu, u Italiji, a njihovo vjenčanje prikazano je u Huluovom reality showu 'The Kardashians'.

I dalje je nepoznato zašto je bubnjar završio u bolnici, a njegove obožavatelje zabrinula je njegova posljednja objava na Twitteru u kojoj je samo kratko napisao, bez dodatnog konteksta: "Bože, spasi me."

"God Save Me" je i naslov pjesme s nedavno objavljenog albuma Machine Gun Kellyja, koji je Barker producirao. Pjesma, na kojoj je Barker bio koautor, dijelom govori o ovisnosti o drogama, oporavku, mentalnoj neravnoteži i slavi.

Podsjetimo, bubnjar je 2018. bio hospitaliziran zbog krvnih ugrušaka u rukama. Također je pretrpio Travis Barker i celulitis, bakterijsku infekciju koja može uzrokovati oticanje, upalu i bol.

Godine 2008. sudjelovao je u zrakoplovnoj nesreći nakon koje je zaradio opekline trećeg stupnja na većini tijela, a u toj je nesreći poginulo šest osoba. DJ AM je također preživio tu nesreću, ali je poginuo godinu dana kasnije.

Barkerova 16-godišnja kći Alabama Luella Barker također se jučer oglasila na Instagramu, objavivši: "Molim vas, pošaljite svoje molitve."

image

Alabama Luella Barker

Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:12