U 48. GODINI

Tragično preminuo suradnik brojnih slavnih zvijezda poput Margot Robbie, Julianne Moore...

Pronađen je mrtav u svojoj kući u Los Angelesu, a iza sebe je ostavio brojne neutješne poslovne partnere i obitelj

Darin Friedman, Benjamin McKenzie, Frank Grillo i Chris Huvane

 Rachel Murray/Getty Images/Profimedia

Holivudski filmski glumac i bivši urednik časopisa, Chris Huvane (47) pronađen je mrtav u svojoj kući u Los Angelesu u nedjelju. Vjeruje se da je počinio samoubojstvo jer se godinama borio s depresijom.

O njegovoj smrti prvi je izvijestio časopis Deadline, a smrt su potvrdili poslovni parneri u ponedjeljak.

Bio je partner u agenciji Management 360 sa sjedištem na Beverly Hillsu. Huvane je radio s glumcima kao što su pokojni Chadwick Boseman, Margot Robbie, Julianne Moore, Henry Wrinkler, Jensen Ackles i Margaret Qualley.

"Jutros smo neopisivo uništeni, Chris je jednostavno bio 'najbolji od najboljih'. Briljantan menadžer, vrhunski kolega i prijatelj, kamen naše tvrtke i naše kulture, voljen od svake osobe koja ga je ikada upoznala. To je nesaglediv gubitak i naša srca su s njegovom obitelji i prijateljima", glasila je zajednička izjava partnera do koje je došao Deadline.

Nakon njegove smrti, kolege iz industrije odale su mu počast i nazvali su ga "najomiljenijim muškarcem u Hollywoodu", a poznate osobe na društvenim mrežama su se oprostile od njega i potaknule druge da traže savjetovanje ako pate od depresije.

Huvane je bio stanovnik Los Angelesa koji je odrastao u Yonkersu. Upoznao se s poslom dok je radio kao portir u hotelu na Manhattanu, gdje su radila i njegova braća. Dok je nosio kofere za slavne osobe, upoznao je glumicu Julianne Moore, koja je kasnije postala njegova klijentica. Preselio se u Los Angeles 2000. godine i radio u nekoliko različitih uloga, kao publicist, urednik časopisa i glumac. Prije nego što je postao menadžer imao je i ulogu konobara u epizodi "Seks i grad", prema IMDbPro.

Njegovo glumačko iskustvo učinilo ga je boljim menadžerom, rekao je, kao i njegova sklonost da iznese svoje mišljenje.

Iza Huvanea je ostala supruga Cole, otac Martin i petero braće i sestara Michael, Robert, Stephen, Kevin i Denise Whalen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:46