RAZDVOJILA IH JE SMRT

TRAGIČNE LJUBAVI POZNATIH Jagger se slomio kad mu se cura objesila, Neeson je ženu sam isključio s aparata, a Brosnan je ostao bez dvije voljene osobe

 / Getty Images

Iako mnogi na prvu pomisle kako oni imaju sve - karijeru, novac, a onda i ljubav, ni njihovi životi nisu savršeni. I zvijezde s vremenom ponešto izgube, a najteže im je kada to bude i ono po mnogima ipak najbitnije - ljubav.

Pierce Brosnan i Cassandra Harris

Pierce Brosnan 1980. oženio se Cassandrom Harris. Kada bi ga pitali kako se osjećao kada je upoznao svoju suprugu, priznao je da je pomislio kako je najljepša žena koju je ikad vidio, no kako je znao reći, da mu je netko u tom trenutku rekao da će provesti 17 godina s njom u braku, ne bi mu vjerovao.

Njihovu sreću pomrsila je Cassandrina bolest. Naime, oboljela je od raka jajnika i podlegla bolesti 1991. godine. Pierce i Cassandra zajedno su imali sina, a on je tijekom godina posvojio i Cassandrine dvije kćeri. Glumca je slična sudbina zadesila i 22 godine kasnije kada je od iste bolesti preminula i jedna od Cassandrinih kćeri, Charlotte Emily.

O bolnom gubitku žene i kćeri glumac je puno puta govorio na javnim pojavljivanjima.

- Kad gledaš kako nekoga koga voliš izjeda podmukla bolest, ta tuga i bol ti ostave neizbrisiv trag. Držao sam za ruku svoju prekrasnu, darežljivu, snažnu suprugu Cassi sve dok mi je bolest nije prerano uzela. Isto tako sam držao za ruku i prekrasnu kćer Charlotte - ispričao je Brosnan u jednom intervjuu.

John Lennon i Yoko Ono

Iako su je krivili za raspad Beatlesa, John Lennon svojoj je Yoko Ono ostavio sve što je imao. Naime, upoznali su se još dok je bio u braku sa suprugom Cynthijom, a nakon vjenčanja na Gibraltaru i medenog mjeseca u Amsterdamu, sve su više vremena provodili zajedno. Lennon je Beatlese napustio 1970. i krenuo u solo karijeru. Njihovu ljubavnu priču okončao je njegov pomahnitali obožavatelj Mark David Chapman koji je tada 40-godišnjeg glazbenika s četiri hica u leđa ubio pred njegovim stanom u New Yorku.

Mick Jagger i L'Wren Scott

Mick Jagger je nakon dva braka gotovo je 12 godina bio u vezi s dizajnericom L'Wren Scott. Iako su uživali u zajednički provedenom vremenu, često je isticao da se više nema namjeru vjenčavati. A njihovu ljubavnu priču 2014. godine je okončala tragična vijest o samoubojstvu L'Wren što je Micka potpuno šokiralo i slomilo. L'Wren je mrtvu u stanu pronašla njezina asistentica. Samoubojstvo je počinila vješanjem. Mick je L'Wren zvao svojom ljubavnicom i najboljom prijateljicom. Njezinu osobnost opisivao je kao divnu, a divio se i njezinom talentu.

Brittany Murphy i Simon Monjack

U svibnju 2007. godine, glumica Brittany Murphy upoznala je scenarista Simona Monjacka s kojim je sljedeće tri i pol godine živjela u istoj kući sa svojom majkom. Glumicu je u besvjesnom stanju u kupaonici početkom prosinca 2009. pronašla majka. Hitna ju je prevezla u bolnicu gdje su je liječnici pokušali reanimirati, ali bezuspješno. O uzrocima njezine smrti godinama se pisalo. Spominjalo se i da je otrovana, a 2013. rezultati analize su pokazali da je umrla od upale pluća i anemije. No, priči tu nije kraj. Samo pet mjeseci nakon njezine smrti, preminuo je i njezin suprug Simon. Pretpostavljalo se da se predozirao, no navodno je preminuo od jake upale pluća. Iako su u tijelu i jednog i drugog pronađeni lijekovi, liječnici tvrde da oni nisu krivci za njihovu smrt.

Liam Neeson i Natasha Richardson

Liam Neeson i dan danas se bori s tugom zbog gubitka supruge Natashe Richardson koja je preminula 2009. godine od ozljede koju je zadobila tijekom nesreće na skijanju.

- Ranije smo se dogovorili da ako netko od nas dođe u stanje vegetiranja, da će ga drugi isključiti. Moja prva misao kad sam je vidio bila je: ok, moram je isključiti - opisao je Liam u jednom intervjuu svoje posljednje trenutke sa suprugom.

Često zna reći da smrt njegove supruge za njega nije stvarna te da kad u svom stanu u New Yorku čuje škripu vrata, misli da je ona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 23:34