KATE U TOPLESU

Toples i tajice - zašto ne? Glumica (41) odiše seksepilom u fleksibilnoj odjevnoj kombinaciji

"Volim se osjećati fleksibilno", rekla je Kate Hudson koja izgleda senzacionalno na najnovijoj toples fotografiji
Kate Hudson
 Instagram

Kate Hudson (41) istaknula je obline u toplesu, a na sebi je imala samo tamnoplave tajice u čast Nacionalnog dana tajica.
Glumica je uz škakljivu fotografiju napisala: "Naše su tajice tako primamljive da ne trebate nositi ništa drugo. Zato smo za njih odabrali i poseban dan".

Praznik, koji je prošle godine osnovala njezina tvrtka Fabletics, podudara se i s 'rođendanom' njezine tvrtke za sportsku odjeću, koja je osnovana 2013. godine.

Dok zavodnički gleda preko ramena, dobitnica Zlatnog globusa pokazala je svoju odličnu figuru, a jedini ukras joj je prepoznatljiva plava kosa i decentne naušnice. Pratiteljima je predložila da taj poseban dan provedu uz prakticiranje jutarnje joge do popodnevnog tečaja plesa, a da ga završe uz piće i razgovor.

image
Glumice Jennifer Garner, Kate Hudson i Reese Witherspoon
Donato Sardella

Glumica i mama troje djece uvijek je bila u kondiciji, a i tijekom karantene je ostala dosljedna svojim treninzima i aktivnom načinu života.

Zvijezda filma "Kako izgubiti frajera u 10 dana" od djetinjstva prakticira jogu, kao i njezina majka Goldie Hawn, koja i sa 73 godine izgleda fantastično. Njih dvije pobornice su Kundalini joge, koja se povezuje s 'božanskom ženskom energijom'
Osim prakticiranja joge, Kate redovno vježba i s utezima.

Kako je otkrila u razgovoru za Women's Health, nastoji odraditi tri do četiri treninga tjedno, a osim klasičnih treninga, često se zabavlja plesom na šipci, vježbama za stražnjicu te privatnim satima pilatesa s instruktoricom Nicole Stewart.
"Volim se osjećati fleksibilno", rekla je Kate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:52