NOVOPEČENI RODITELJI

Tom Hiddleston i zaručnica u tajnosti dočekali dijete: ‘Muče ih tipični problemi. On je bio paranoičan i samozatajan‘

Glumački je par prohodao nakon što su zajedno glumili u predstavi ‘Izdaja‘ 2019. godine

Tom Hiddleston i Zawe Ashton

 Tolga Akmen/Afp

Britanski glumac Tom Hiddleston i njegova zaručnica Zawe Ashton navodno su dočekali svoje prvo zajedničko dijete, piše Us Weekly.

- Tom i Zawe novopečeni su roditelji i ispunjeni su radošću - otkrio je izvor za spomenute novine o paru koji je po prvi puta iskusio roditeljstvo. Insajder je također primijetio da ih muče tipični problemi novih roditelja te da ne spavaju puno, unatoč tome što su oduševljeni prinovom.

image
Tolga Akmen/Afp

Glumački je par prohodao nakon što su zajedno glumili u predstavi "Izdaja" 2019. i od tada je ljubav sve više jačala, a ovog su prosinca ozakonili svoju vezu.

U lipnju je Hiddleston potvrdio da se namjerava oženiti 38-godišnjom glumicom, ali je detalje romanse zadržao za sebe, jednostavno rekavši za LA Times da je "vrlo sretan". Brojni su obožavatelji raspravljali o mogućim zarukama Hiddlestonea i Zawe kada su se pojavili na dodjeli BAFTA-e ranije ove godine, gdje su nakon otmjenog događaja svi uočili njen veliki prsten.

Podsjetimo, Tom je također bio oprezan i samozatajan oko svoje prošle veze, one s Taylor Swift.

- Tom se stvarno zaljubio u Zawe. Ipak, on je vrlo paranoičan u vezi svog privatnog života zbog svoje veze s Taylor Swift. Jako se potrudio da ovo ostane u tajnosti - prepričao je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:40