NOVO PRIJATELJSTVO

TOM HANKS PISMOM OBRADOVAO 8-GODIŠNJAKA KOJEG ZADIRKUJU ZBOG IMENA 'CORONA' 'Dragi moj prijatelju, imam jedan poseban poklon za tebe'

Tom Hanks
 Mark RALSTON / AFP

Američki glumac Tom Hanks napisao je pismo 8-godišnjem australskom dječaku Coroni De Vriesu kojega zlostavljaju zbog imena, piše BBC. Kao mali znak pažnje, Hanks mu je poslao i jedan poklon - starinski pisaći stroj proizvođača Corona.

De Vries je Hanksu i njegovoj supruzi Riti Wilson prvi puta poslao pismo kada su se u australskoj saveznoj državi Queenslandu zarazili koronavirusom.

"Čuo sam u vijestima da ste vi i vaša supruga dobili koronavirus", napisao je dječak u pismu. "Jeste li dobro?"

De Vries je dodao da voli svoje ime, ali da ga u školu svi zadirkuju i zovu "koronavirus". "Rastužim se i razljutim kada me ljudi tako zovu", napisao je 8-godišnjak.

Hanks je dječaku odmah odgovorio. "Dragi prijatelju Corona", napisao je glumac na početku pisma.

"Tvoje je pismo baš obradovalo moju suprugu i mene! Hvala ti što si nam tako dobar prijatelj - prijatelji jedni drugi pomažu da se osjećaju bolje kada su loše raspoloženi."

Nakon što su se u ožujku zarazili koronavirusom, Hanks i Wilson tri su se tjedna oporavljali u Zlatnoj obali. Kada su se oporavili, vratili su se u SAD.

"Ti si jedina osoba koju poznajem koja se zove Corona - poput kruga oko sunca, poput krune", dodao je Hanks te dječaku poslao pisaći stroj Coronu koji je koristio dok je bio u karanteni.

"Ovaj bi pisaći stroj mogao biti baš za tebe", napisao je glumac. "Ponio sam ga bio u Gold Coast, a sada se tamo i vratio. Pitaj odraslu osobu kako funkcionira pa mi opet pošalji pismo."

Obitelj De Vries rekla je australski medij Nine News da je Corona uzbuđen jer u "Americi ima novog prijatelja".

De Vries se baš Tomu Hanksu javio jer je američki glumac glumio kauboja Woodyja u filmu Priča o igračkama. Hanks je rukom napisano pismo zaključio rečenicom: "P.S.! Imaš prijatelja u MENI!"

Referenca je to na najpoznatiju pjesmu iz Priče o igračkama.

Hanks i Wilson su bili otputovali u Australiju kako bi glumac mogao snimati film o Elvisu Presleyju s redateljem Bazom Luhrmannom. Wilson je za to vrijeme u zemlji održala niz koncerata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 10:59