POSEBNE MJERE

TOM CRUISE GRADI KORONA-FREE SELO Iskoristio je napuštenu pistu: 'Moraju hitno nastaviti snimanje, a svi znate koliko su ti filmovi zaradili...'

Tom Cruise, Nemoguća misija
 Collection Christophel via AFP

Tom Cruise gradi čitavo selo na napuštenoj pisti RAF-a u britanskom Oxfordshieru kako bi ondje mogao nastaviti snimanje sedmog nastavka Nemoguće misije, piše Daily Mail.

57-godišnji glumac i producent i njegovi kolege bit će smješteni u luksuzne Winnebago kampere, a do seta će dolaziti kroz posebno projektirane balone kako bi se smanjio kontakt s drugim članovima ekipe, a time i mogućnost zaraze koronavirusom.

Nemoguća misija 7 trebala je biti premijerno prikazana u srpnju 2021., no taj je datum pomaknut na 19. studenog kad je pandemija otjerala čitavu ekipu iz Venecije u Veliku Britaniju nakon čega je snimanje prekinuto.

'Luksuzno kamp naselje potrebno je i zbog toga što je većina hotela zatvorena pa će sve zvijezde filma živjeti zajedno tijekom snimanja filma. Ovakvo rješenje prilično je skupo, no Tom Cruise je poznat po tome što sve radi bolje i temeljitije od ostalih. Filmovi iz serijala Nemoguća misija uvijek su veliki hit i zarađuju puno novca, pa je i studiju Paramount važno da se snimanje čim prije nastavi', kazao je jedan od članova filmske ekipe.

Inače, filmska ekipa snimala je u Veneciji kad se epidemija razbuktala te su svi hitno prebačeni u Veliku Britaniju. Osim Toma Cruisea koji će ponovno utjeloviti agenta Ethana Hunta, u filmu glume i Simon Pegg, Alec Baldwin, Vanessa Kirby te Rebecca Ferguson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 03:31