DVA DANA NERAZDVOJNI

Tom Brady i Irina Shayk proveli 48 sati zajedno u otmjenom hotelu, veza se zahuktava?

Par se prvi put pojavio u javnosti u srpnju, kada su primijećeni kako se ljube u automobilu

Tom Brady i Irina Shayk

 Profimedia/

Tom Brady i Irina Shayk navodno su dva dana bili zatvoreni u otmjenom hotelu Twenty Two u Londonu što je više nego očit razlog da se glasine o njihovoj romansi nastave zahuktavati.

Bivši 46-godišnji prvak NFL-a i 37-godišnji supermodel viđeni su na istoj luksuznoj lokaciji od nedjelje do utorka, a odjavljeni su s različitih ulaza u razmaku od samo pet minuta, prenosi Page Six.

Brady je fotografiran kako napušta hotel u crnoj majici s kapuljačom, trapericama, Nike tenisicama i torbom s maskirnim uzorkom, a navodno je iz hotela krenuo u zračnu luku kako bi odletio iz Ujedinjenog Kraljevstva. Shayk je pak viđena u prugastoj majici, kratkim hlačama, čizmama do koljena, baloneru i sunčanim naočalama. U trenutku kad je ruska ljepotica snimljena, razgovarala je na mobitel i činilo se da je u potrazi za nekim ili nečim, vrlo vjerojatno vozilom, odnosno, vozačem ili taksijem.

Par se prvi put pojavio u javnosti u srpnju kada su primijećeni kako se ljube u automobilu nakon što su navodno prespavali u Los Angelesu, nedugo nakon što je Brady okončao svoj razvod od manekenke Gisele Bündchen u listopadu 2022. godine. Shayk naizgled nije gubila vrijeme i odlučila je krenuti u romansu s bivšim igračem američkog nogometa što prije. Inače, u više od 13 godina braka, Gisele i Brady postali su roditelji sina Benjamina (13) i kćeri Vivian (10), a on ima i sina Jacka (15) iz prijašnje veze s manekenkom Bridget Moynahan.

S druge strane, Shayk i 48-godišnji glumac Bradley Cooper, koji su roditelji 6-godišnje kćeri Lee De Seine, prekinuli su u lipnju 2019. nakon četiri godine veze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. ožujak 2024 14:49