FATALNA MILA

Tko je Ruskinja s kojom je Bill Gates imao izvanbračnu aferu? Za nju nitko nije znao dok se u sve nije upleo Epstein...

Njihova afera dospjela je u fokus javnosti zbog novog izvještaja koji tvrdi da je Jeffrey Epstein iskoristio informacije za ucjenjivanje Gatesa

Bill Gates i Mila Antonova

 Screenshot YouTube

Ruska igračica bridža Mila Antonova dospjela je u središte pozornosti zbog svoje veze sa suosnivačem Microsofta Billom Gatesom.

Prema izvješću objavljenom u Wall Street Journalu, Gates je upoznao Ruskinju Milu Antonovu koja je tada imala 20-ak godina na jednom turniru 2010. te se navodno upustio u ljubavnu vezu s mladom djevojkom. U to je vrijeme Gates bio u braku s danas bivšom suprugom Melindom Gates. Njihova afera sada je dospjela u središte pažnje zahvaljujući novom izvještaju koji tvrdi da je Jeffrey Epstein iskoristio informacije o njihovoj aferi kako bi ucjenjivao suosnivača Microsofta.

Osramoćeni i osuđeni pedofil Epstein, koji je počinio samoubojstvo u zatvoru pod sumnjivim okolnostima 2019., želio je da Gates 2013. uloži u dobrotvorni fond vrijedan više milijardi doalra, no ovaj to nije htio. Epstein je zatim poslao Gatesu mail u kojem je dao do znanja da je svjestan njegove afere s igračicom bridža Milom Antonovom i da bi mogao raskrinkati njegovu nevjeru.

Gates, koji je bio poznat po svojoj ljubavi prema bridžu, navodno je započeo aferu s Antonovom nakon što su igrali jedno protiv drugog na turniru 2009. godine. On je tada imao 55 godina i bio u braku s Melindom Gates. Antonova je bila u 20-ima.

image

Phoebe Adele Gates, Bill Gates i Melinda Gates

Jamie Mccarthy/Getty Images/Profimedia/

Tko je Mila Antonova?

Mila Antonova je ruska igračica bridža koja je postala poznata zbog svoje navodne umiješanosti u izvanbračnu aferu s Billom Gatesom. Rođena i odrasla u Rusiji, Antonova je studirala u svojoj rodnoj zemlji prije nego što se preselila u SAD gdje je osnovala bridž klub.

Onda je 2013. pokušala prikupiti sredstva za poslovni pothvat BridgePlanet, online školu koja bi podučavala ljude kako igrati igru te je snimale video poduke za igrače na svim razinama, a zbog toga je stupila u kontakt s Epsteinom. Naposljetku nije uspjela osigurati potrebna sredstva te se umjesto toga okrenula karijeri u softverskom programiranju.

Epstein je navodno platio njezinu školarinu, a onda je kasnije pokušao ucijeniti Gatesa da mu nadoknadi novac prijeteći mu da će raskrinkati njegovu aferu. Gatesovi predstavnici rekli su da milijarder Epsteinu nikada nije platio ni centa.

"Nikada nije imao nikakve financijske poslove s Epsteinom. Kao što je Bill već rekao, bila je pogreška što ga je ikada upoznao", rekao je njegov glasnogovornik za Daily Mail.

Profil Mile Antonove na LinkedInu uklonjen je s web stranice, ali je Wall Street Journal izvijestio da od tada radi kao programerka za nekoliko kompanija u Kaliforniji.

image

Mila Antonova

Screenshot YouTube

Kako su se Mila Antonova i Bill Gates upoznali?

Njihovi su se putevi isprepleli u ljeto 2009., kada su igrali bridž jedno protiv drugog na jednom natjecanju u Washington DC-u. Antonova je izgubila, ali je dobila kratku ljubavnu aferu o kojoj se i dan danas priča.

Epstein je zatim upoznao Antonovu 2013. dok je pokušavala prikupiti sredstva za BridgePlanet te joj je platio tečaj softverskog kodiranja. Zatim je 2017. pokušao ucijeniti Gatesa kako bi mu ovaj nadomjestio troškove te iste školarine.

image

Bill Gates i Mila Antonova

Screenshot YouTube

Što je Mila Antonova govorila o Gatesu u prošlosti?

U videu iz 2010. u kojem je zagovarala dobrobiti igranja bridža, Antonova je također govorila i o susretu s Gatesom koji se dogodio godinu dana ranije.

"Nisam ga tukla, ali sam ga pokušala šutnuti nogom", rekla je u videu i izazvala smijeh kod publike. Također se pozvala na poznati citat glumice Mae West koji glasi: "Dobar seks je kao dobar bridž. Ako nemaš dobrog partnera, bolje ti je da imaš dobru ruku."

Antonova se od tada suzdržavala od javnog spominjanja navodne afere s Gatesom. Otkako je ta priča procurila u javnost, držala se povučeno, izbjegavala pozornost medija i uklanjala javne profile s LinkedIna i drugih društvenih mreža.

U kratkoj izjavi za WSJ, samo je izrazila svoje gnušanje prema Epsteinovim kriminalnim radnjama i naglasila da nije bila svjesna njegovih pravih namjera kad su se prvi put sreli.

"Nisam imala pojma da je on kriminalac ili da ima bilo kakav skriveni motiv. Samo sam mislila da je uspješan poslovni čovjek i da želi pomoći. Zgrožena sam i njime i onime što je učinio", izjavila je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 04:49