DRAMA SLAVNOG PARA

Tko je fatalna plavuša zbog koje su raskinuli Shakira i Pique: Ima samo 20 godina i hostesa je...

Iako brojni mediji pišu o razvodu slavnog para, to i nije potpuno točno jer Shakira i Pique nikad nisu službeno vjenčani

Shakira i Gerard Pique

 Bryan R. Smith/Afp

Svjetski tabloidi bruje o navodnom prekidu veze Shakire i Gerarda Piquea, a čini se da se nogometaš Barcelone već odselio iz zajedničkog stana.

Prema traču koji kruži od jučer, pjevačica je Piquea uhvatila u krevetu s drugom ženom, a španjolski El Periodico već piše o njenom identitetu.

image

Shakira na crvenom tepihu u Cannesu

Valery Hache/Afp

Iako još nisu javno objavili njeno ime, novinari El Periodica tvrde da znaju sve o njoj. Riječ je o plavokosoj hostesi koja radi u jednom baru u Barceloni staroj tek 20 godina. Ona i Pique se viđaju već neko vrijeme, a doznalo se i da je studentica na lokalnom sveučilištu.

Iako brojni mediji pišu o razvodu slavnog para, to i nije potpuno točno jer Shakira i Pique nikad nisu službeno vjenčani. Upoznali su se dok je kolumbijska pop zvijezda snimala spot za Svjetsko prvenstvo u nogometu 2010. godine održanome u Južnoj Africi (riječ je o pjesmi "Waka Waka"), a iako žive zajedno u Barceloni i imaju djecu pred oltar nikad nisu stali.

image
Miamipixx/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Miamipixx/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Uz to već dulje se priča o ozbiljnim tenzijama u njihovom odnosu. Roditelji djece koja pohađaju školu s njihovom već su izjavljivali da ih dugo nisu vidjeli da zajedno dolaze po djecu, a navodno je Shakira u svibnju otišla na odmor na Ibizu ali Pique se njoj i sinovima nije pridružio.

Barcelonin branič u ovom trenutku nije u Španjolskoj već u Andori gdje se bavi nogometnim klubom FC Andora čiji je vlasnik. Španjolski mediji sad spekuliraju da će par uskoro izaći u javnost sa zajedničkom izjavom, ali nitko ne zna hoće li sve poreći ili potvrditi da su se razišli.

image
Burak Akbulut/Anadolu Agency Via Afp

Imaju dvoje djece, a ona je deset godina starija od njega.

Prvi korak u vezi učinio je Pique koji joj je poslao sms u kojem ju je pitao kako joj je u Južnoj Africi gdje je ona snimala spot. Kako je i sam tamo trebao otputovati na prvenstvo, ispričao je, učinilo mu se zgodnim tako započeti razgovor.

- Kasnije sam joj napisao da moramo doći do finala svjetskog prvenstva kako bih je ponovno vidio jer sam znao da će nastupiti na zatvaranju", ispričao je Pique u jednom intervjuu prije nekoliko godina.

image
Antonin Thuillier/Afp

Svoju su vezu potvrdili u svibnju 2011. godine, kada se Gerard pridružio Shakiri na pozornici na njezinu koncertu u Španjolskoj. U rujnu 2012. pjevačica je potvrdila na Instagramu da s nogometašem čeka prvo dijete. Sina Milana Piquea Mebaraka dobili su 22. siječnja 2013. U siječnju 2015. par je potvrdio da čeka drugo dijete, a Sasha Pique Mebarak rođen je nekoliko dana nakon službene objave na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 06:31