SKANDALOZAN NASTUP

‘Timberlake je velika tajna novog dokumentarca Janet Jackson‘: Sjećate se kada ju je na pozornici skinuo do gola?

U filmu koji se snimao dugih pet godina, pojavit će se i zvijezde kao što su Missy Elliott, Mariah Carey, Whoopi Goldberg...

Janet Jackson i Justin Timberlake i sporni nastup

 Jeff Haynes/Afp/Profimedia

Prošlo je 18 godina otkako su Janet Jackson (55) i Justin Timberlake (40) šokirali obožavatelje svojim skandaloznim nastupom na poluvremenu Super Bowla, a sada su se ponovno potajno udružili, piše Page Six.

Naime, pjevač će se navodno pojaviti u novom dokumentarcu Janet Jackson koji će se premijerno prikazati u petak, otkrio je izvor.

image

Janet Jackson i Justin Timberlake

Hahn Lionel/abaca/Abaca Press/Profimedia

“Rečeno mi je da će Justin sudjelovati u dokumentarcu. Ovo je dugo bila velika tajna. On je iznenađenje, baš kao što je to 2004. godine bio Super Bowl”, rekao je izvor za Page Six.

Naime, te se godine Timberlake pojavio kao gost iznenađenja na nastupu slavne pjevačice, a glazbeni set je trebao završiti izvođenjem njegove pjesme "Rock Your Body". U tom je trenutku Justin otkinuo dio njenog korzeta ispod kojeg je nosila crveni grudnjak.

image

Justin Timberlake i Janet Jackson

Charlotte Observer/tns/abaca/Abaca Press/Profimedia

Janet je prema koreografiji trebala ostati odjevena u izazovnom donjem rublju, no na kraju je ostala golih grudi. Justin je u tom trenutku pjevao stihove: "I'll have you naked by the end of this song" ("Skinut ću te do kraja pjesme").

Nakon incidenta, karijera Janet Jackson gotovo je propala, a Timberlakeova solo karijera vinula se u nebo.

Prije četiri godine, Timberlake je opet nastupao na Super Bowlu, a navodno mu se trebala pridružiti i Janet.

U isječku objavljenom uoči premijere dokumentarca, njen brat Randy, koji je također menadžer slavne pjevačice te koproducent na filmu, rekao je: "Justin i njegov tim pokušali su nas kontaktirati u vezi s tim da Janet opet nastupi na Super Bowlu", a u tom trenutku kamera snima zamišljenu Janet.

Međutim, Timberlake se nije pojavio ni u jednom traileru za ovaj dokumentarni film, u kojem se pojavljuju zvijezde kao što su Missy Elliott, Mariah Carey, Whoopi Goldberg i Samuel L. Jackson.

Trailer prva tri sata dokumentarca koji će se emitirati u dvije epizode, već je objavljen, dok zadnji sat predstavlja strogo čuvanu tajnu.

U cijeloj ovoj priči intrigantno je da Jackson i Timberlake dijele istog publicista, koji naravno nije komentirao ove navode.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:10