U KUPARIMA

Tiktoker se oglasio o MrBeastu u Dubrovniku: ‘Išao sam ga vidjeti, nisam ga sreo, ali evo što smo dobili...‘

Cardona je veliki obožavatelj MrBeasta koji već nekoliko godina živi u Dubrovniku s obitelji

Gabriel Cardona o MrBeastu

 Screenshot/tiktok/car2cro/

U medijima se piše kako je već nekoliko dana svjetska YouTube zvijezda MrBeast u Kuparima pored Dubrovnika, a što tamo snima ili radi, nagađa se.

Ovaj uspješni youtuber ima preko 230 milijuna pretplatnika na svom kanalu na kojem uglavnom snima izazove i donira velike svote novca u dobrotvorne svrhe. Stoga, ne čudi da se u tom velikom broju pretplatnika nalaze i brojni iz Hrvatske, a među njima je i Amerikanac Gabriel Cardona koji je prije nekoliko godina zamijenio sunčanu Floridu Dubrovnikom u kojem živi s obitelji.

Snimio je video u kojem govori da mediji izvještavaju da je MrBeast u Kuparima u Hrvatskoj u blizini Dubrovnika.

"Ja živim pet minuta dalje od Kupara. Ja volim MrBeasta i znate da sam morao ući u auto, skupiti svoju obitelj i otići tamo. Došao sam tamo i pravio se da sam tamo da igram košarku. Znali su zašto sam tamo", ispričao je pa dodao kako ga Usher ili Leonardo DiCaprio i ostali poznati nisu zanimali kad su bili u Dubrovniku.

"Nažalost, nismo ga sreli. Moja djeca su bila tako uzbuđena. A jedan čovjek je bio tamo i pitao vole li moja djeca čokoladu", rekao je Gabriel kako im je taj čovjek dao čokoladicu koja je brend MrBeasta.

"MrBeast, ako ovo vidiš, javi se, moram se fotografirati s tobom, samo smo pet minuta udaljeni", zaključio je video pa dodao pitanje što njegovi pratitelji misle zašto je MrBeast u Dubrovniku.

"Čuo sam da ovdje snima neki video", napisao je jedan korisnik TikToka.

"Mislim da snima sadržaj u napuštenom hotelu koji je u blizini", odgovorio je drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 06:46