‘SRAMOTNI PROJEKT‘

Thomas Markle nije pogledao ni jednu scenu iz dokumentarca: ‘Meghan ga je već povrijedila...‘

Samantha Markle rekla je da je Meghan dovoljno ponizila njihovu obitelj, a k tome njihov otac se još oporavlja od moždanog udara

Meghan i Thomas Markle

 Afp/profimedia/Afp/profimedia

Thomas Markle kloni se dokumentaraca svoje kćeri, "Harry i Meghan" izjavila je otuđena polusestra vojvotkinje od Sussexa, Samantha Markle za TMZ. Objasnila je kako je njihov otac usredotočen na svoje zdravlje a ne "sramotni projekt" svoje kćeri i zeta kojeg nikad nije upoznao.

Objasnila je kako pokušava zaštititi svog oca i zato ga je zamolila da novu dokumentarnu seriju koja je 8. prosinca stigla na Netflix izbjegne u širokom luku.

image

Samantha Markle

Gb News/Ferrari/Profimedia/Gb News/ferrari/profimedia

- Meghan je oca već povrijedila i to u teškim trenucima, a serija dodatno omalovažava njihovu obitelj. Otac ne zna o čemu govore Harry i Meghan i tako treba i ostati. - kazala je Samantha Markle i dodala kako Thomasa nije trebalo nagovarati da izbjegne uradak Sussexa o kojem govori cijeli svijet - On ni ne želi to gledati jer sve što se događa s kraljevskom obitelji već duže vrijeme narušava njegovo zdravlje. Što je najvažnije, on se još uvijek oporavlja od moždanog udara koji je doživio ranije ove godine.

Meghan je oca davno izbacila oca iz svojeg života, smatra njezina polusestra i iako se on s tim s vremenom pomirio, ostao je "grozan osjećaj" gorčine.

Netflixova šestodijelna serija "Harry & Meghan" donosi njihovu stranu priče o svemu što su prošli kao par - od prvog spoja do napuštanja kraljevske obitelji, života u palači, rasizma, paparazza, međusobnih odnosa, roditeljstva...

image

Thomas i Meghan Markle u sretnim vremenima

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Naravno, nije prošlo bez spominjanja Thomasa Marklea i žutih medija s kojima je, navodno, imao dogovor težak 100.000 dolara za snimanje lažni paparazzo fotografija te činjenice da nije bio pozvan na raskošno vjenčanje u Londonu. Štoviše, u jednoj epizodi Harry govorio kako je "nevjerojatno tužno" što je njegova supruga izgubila oca. Meghan se obrušila i na svoju polusestru, tvrdeći da nikad nisu bile bliske kako to Samantha pokušava prikazati.

image

Princ Harry i Meghan Markle

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

No, u seriji se pojavljuje Samanthina kći, Ashleigh Hale, Meghanina nećakinja. Ona je, čini se, jedina članica obitelji s očeve strane koju Meghan "obožava". Hale, 37-godišnja odvjetnica iz San Francisca, koja sa Samanthom ima vrlo kompliciran odnos - odrasla je s očevim roditeljima koji su imali skrbništvo nad njom i s majkom je počela kontaktirati tek 2007. godine - nije baš lijepo pričala o svojoj mami. Ispričala je kako je, nakon što je s majkom uspostavila kakav-takav odnos, postala jako bliska sa svojom tetom Meghan, "Meg" te su one do danas, usprkos svemu, "poput sestara".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:49