OTVORILA DUŠU

Teško razdoblje slavne manekenke: ‘Stalno sam se vraćala muškarcima i ženama koji su me zlostavljali‘

‘Došlo je do toga da nisam imala granice, počela sam previše ugađati i ljudima s kojima radim‘ - otkrila je ljepotica

Bella Hadid

 Instagram

Slavna manekenka Bella Hadid priznala je da je u prošlosti često bila u 'nasilnim vezama'. „Stalno sam se vraćala muškarcima, a i ženama, koji su me zlostavljali i zato sam stalno imala potrebu udovoljavati ljudima“, priznala je 25-godišnja manekenka Victoria's Secreta u podcastu VS Voices.

„Došlo je do toga da nisam imala granice, ne samo seksualno, već i psihički i emocionalno, pa se to odrazilo i na moju radnu okolinu. Počela sam previše ugađati i ljudima s kojima radim“, dodala je Bella.

Manekenka je trenutno u vezi s art direktorom Marcom Kalmanom (33), a pažnju javnosti najviše je privlačila svojom vezom s glazbenikom The Weekndom, s kojim je bila u vezi od 2015. do 2019. godine.

image

Bella Hadid

Valery Hache/Afp/Profimedia

„Tijekom odrastanja, uvijek sam se osjećala kao da se moj glas ne čuje. Odrasla sam uz muškarce – bilo da su to bili ljubavni odnosi, obiteljski ili nešto treće – oni su mi uvijek govorili da je moj glas manje važan od njihovog. Kada sam odrasla, ulazila sam u veze u kojima se također moj glas nije čuo i to je kao utjecalo na mene i moje odnose s drugim ljudima. Dobila bih živčani slom. Mogla sam se ili boriti ili pobjeći“, priznala je nedavno slavna ljepotica.

Također je otkrila da je imala 'dovoljno slomova i izgaranja' u životu koji su joj utjecali na mentalno zdravlje te je poručila da je najvažnije da dovoljno radimo na sebi, provodimo vrijeme sami sa sobom kako bismo razumjeli svoje okidače koji prouzrokuju traume te kako bismo više naučili o vlastitoj boli i kako se nositi s njom.

Početkom 2022. godine potvrdila je i probleme s alkoholom. “Odradila sam svoje s alkoholom. Voljela sam alkohol i došlo je do točke kada sam čak počela otkazivati ​​noćne izlaske za koje sam predosjećala da će otići u smjeru da se neću moći kontrolirati”, rekla je 25-godišnja manekenka za InStyle.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:18