NASTAVLJA SE DRAMA

Tenzije rastu: Princ William ne želi vidjeti svog brata iako se nalaze 100 metara jedan od drugog

Harry i Meghan trenutno su u Velikoj Britaniji na svojoj europskoj turneji i udaljeni su samo 100 metara od Williama i Kate

Princ William i princ Harry

 Dominic Lipinski/Afp

Napetosti unutar kraljevske obitelji nastavljaju rasti. Princ William, naime, "ne planira" vidjeti svog brata, princa Harryja, dok ovaj ne objavi svoje memoare ove zime, prenosi Daily Mail.

Unatoč činjenici da su braća trenutno udaljena stotinjak metara jedan od drugog, 40-godišnji William i njegova supruga Kate Middleton navodno su izbjegavali kontakt s Harryjem i njegovom suprugom Meghan Markle dok nisu saznali za sadržaj njihova dokumentarca na Netflixu.

image

Princ Harry i Meghan Markle

Kristin Callahan/Shutterstock Editorial/Profimedia

Prema kraljevskoj biografkinji Angeli Levin, "izgubili su šansu da im se vjeruje jer postoji mogućnost da će snimiti svaki razgovor i iskoristiti ga protiv njih." Levin tvrdi da je Williamovo oklijevanje da se zbliži sa Sussexima njihova "vlastita krivica zbog silnog pretjerivanja i nepristojnosti".

Harry i Meghan trenutno su u Velikoj Britaniji na svojoj europskoj turneji i udaljeni su samo stotinjak metara od Williamove i Kateine ​​​​nove vikendice u Adelaideu, a Sussexovi su također odbili "otvoreni poziv" da ostanu s princem Charlesom u njegovoj kući za odmor. Upućeni su za The Mirror rekli da je Charles mislio da će boravak u Sussexu kod njega biti "dobra prilika za sve da se procijeni stanje i opuste se".

image

Princ William i princ Harry

Gareth Fuller/Afp

- Poziv je odbijen, kao što su ga odbijali i ranije - rekao je gore spomenuti izvor upućen u situaciju, koji također ističe da je "potpuno zbunjen" Harryjevim i Meghaninim ponašanjem prema obitelji.

Budući da se očekuje da će memoari biti objavljeni do kraja godine, kraljevska obitelj moći će ih pročitati u isto vrijeme kada i javnost, piše Daily Star.

image

Kate Middleton i princ William

Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia

Jedan od izvora, ujedno i Charlesov prijatelj, ispričao je da je princ povrijeđen zbog cijele situacije te da "ih voli i da mu nedostaju" i Harry i Megan. Rekao je da mu nedostaje druženje s unucima, Archiejem i Lilibet, koje je posljednji put vidio tijekom Platinastog jubileja u lipnju.

Smatralo se da je Charles zajedničko provedeno vrijeme ovog lipnja vidio kao "čin pomirenja", pa mu je intervju Harryja i Meghan s Oprah Winfrey 2021., u kojem je Harry priznao da se osjeća "stvarno iznevjerenim" od strane svog oca, stvarno teško pao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:52