ČETIRI BRAKA

‘Tek sam sada shvatila da se nisam trebala udati za sve svoje dečke... Dvojica od njih su nešto i vrijedila‘

Najpoznatija po svom zapetljanom ljubavnom životu, glumica priznaje kako su samo dva od njezina četiri braka bila značajna

Patsy Kensit

 Citadel Entertainment/Hbo/Ta/Collection Christophel Via AFP

Patsy Kensit, glumica engleskog porijekla koja je glumila u svojoj domovini i u Hollywoodu, unatoč bogatoj glumačkoj karijeri, poznatija je po svom ljubavnom životu. Ona se, naime, prvi put udala 1988. kada je imala 22 godine, a razvodila se četiri puta - od Dana Donovana iz grupe Big Audio Dynamite, frontmena Simple Mindsa Jim Kerra, pjevača Oasisa Liama Gallaghera te DJ-a iz devedesetih Jeremyja Healyja.

image

Liam Gallagher i Patsy Kensit

Alastair Grant/AFP

Kensit, koja je danas slobodna, priznaje kako su ipak samo dva od njezina četiri braka bila značajna, a to su oni s Kerrom i Gallagherom s kojima dijeli dva sina. S Kerrom ima 28-godišnjega Jamesa, a s Gallagherom 22-godišnjega Lennona. Obojica još uvijek žive s njom u Londonu.

- Udala sam se za sve svoje dečke, a to je nešto što sam naučila da ne trebam raditi. Ali to ne mogu promijeniti, godinama sam bila s Jimom i Liamom pa ih nekako računam kao svoja dva braka, govori 54-godišnja glumica u 'Postcards From Midlife' podcastu.

- Osjećam da su to bile značajne veze, vrlo duboke i predivne na mnogo načina, dodaje.

Kensit se udala za Donovana 1998., ali su se rastali 1991. Godinu dana kasnije udala se za Kerra, no razveli su se 1995. Do 1997. bila je udana za Gallaghera, a rastali su se 2000. Nakon devet godina udala se za Healyja s kojim je bila prijateljica još u 80-ima, a 2010. svatko je otišao svojim putem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 16:05