NEZGODNO...

Teglica džema razotkrila prevaru o kojoj bruji cijeli svijet: Shakira je bila van sebe kad je zavirila u hladnjak

Par koji ima dva sina razišao se prošloga ljeta nakon 11 godina veze

Pjevačica Shakira

 Adria Puig/Anadolu Agency Via Afp

Internetom kruži priča da je Shakira otkrila da je njezin bivši dečko, Gerard Pique, vara kada je pronašla praznu teglu džema od jagode. Naime, navodno Shakira, Pique ni njihova djeca ne vole džem od jagode tako da mnogi sada sumnjaju da se radi o djevojci s kojom ju je Pique prevario.

Obožavatelji smatraju da njezin spot iz 2022. “Te Felicito” prikazuje upravo navodni incident kada pjevačica u spotu otvara hladnjak gdje pronalazi glavu Rauwa Alejandra, glazbenika s kojim je surađivala u pjesmi. Tako su obožavatelji zaključili da je “istinu pronašla u hladnjaku”.

image

Shakira i Gerard Pique 2014.

Josep Lago/Afp

Također, pojavila se fotografija njegove sadašnje djevojke Clare Chie Marti u njihovoj obiteljskoj kući prije nego što su Shakira i Pique prekinuli.

Kolumbijska zvijezda i španjolski nogometaš razišli su se prošloga ljeta nakon 11 godina veze, a imaju dva sina, Milana i Sashu.

Korisnici Twittera masovno su se počeli šaliti u vezi incidenta pišući stvari poput: “Kada je Shakira vidjela teglu džema, znala je da je završila s njim”, “Je li džem domaći ili ga je kupila u trgovini?”.

Pjevačica je prošli tjedan objavila pjesmu u kojoj je progovorila o prevari, a u samo nekoliko dana prikupila je više od 100 milijuna pregleda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 09:40