ERAS TOUR

Taylor Swift novom odlukom izazvala euforiju kod obožavatelja: Cijeli stadion je ‘eksplodirao‘ od ovacija

Čak 96 tisuća posjetitelja pristiglo je na koncert slavne američke pjevačice te večeri u Melbourneu

Taylor Swift tijekom Eras Toura

 Michael Tran/Afp

Taylor Swift je iznenadila svoje obožavatelje kada je u nedjelju usred koncerta u Melbourneu rekla da si više neće zabranjivati ​​izvođenje bilo koje od svojih akustičnih "pjesmi iznenađenja" na ostatku sada već kultnog Eras Toura.

image

Taylor Swift tijekom Eras Toura

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

- Bilo je izazovno vratiti se izvođenju pjesama kojima jednostavno ne težim, i osjećam se jako ponosnom što sam to učinila - započela je slavna pjevačica svoj govor.

- Ovo je neka vrsta javne objave za sve koji bi mogli biti bilo gdje drugdje na turneji ili gledaju ovo... Razmišljala sam kako želim biti što kreativnija s akustičnim setom koji napreduje i ne želim se ograničavati. Ako sam već odsvirala tu pjesmu jednom na turneji, zašto ne bih to ponovila? - rekla je Taylor.

- Želim svirati pjesme više puta ako mi se prohtije i želim moći mijenjati pjesme. Zvuči li to u redu? - dodala je.

Odmah nakon što je popularna pjevačica dala prijedlog čak 96 tisuća posjetitelja svog koncerta te večeri, melburnški Cricket Ground je eruptirao od ovacija.

image

Taylor Swift tijekom Eras Toura

Rs Fotos/the Grosby Group/Grosby Group/Profimedia/Rs Fotos/the Grosby Group/grosby Group/profimedia

Zatim je Swift iznenadila publiku mješavinom pjesama “Come Back…Be Here” sa svog albuma “Red” i “Daylight” sa svog albuma “Lover”. Druga pjesma iznenađenja večeri bila je "Teardrops on My Guitar", koju je odsvirala na klaviru. Dan prije je izvela kombinaciju pjesama “Getaway Car,” “August” i “The Other Side of the Door” na istoj lokaciji, prenosi Page Six.

Swift, koja je najavila svoj novi album, "The Tortured Poets Department", na dodjeli Grammyja 2024. ranije ovog mjeseca, završila je svoja tri nastupa u Melbourneu porukom svojim obožavateljima na Instagramu.

image

Taylor Swift tijekom Eras Toura

The Grosby Group/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Grosby Group/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Melbourne, što da uopće kažem nakon što je više od 288 tisuća vas došlo i plesalo s nama posljednja tri dana? Ovo je nezaboravno. Bili ste na sasvim drugoj razini! Hvala vam na uspomenama, vraćat ću se često, napisala je u nedjelju objavljujući niz slika i videa sa svojih nedavnih koncerata u Australiji. Uskoro slijede čak četiri koncerta na stadionu Accor, u Sydneyju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 19:42