UKUSNO...

Taylor Swift doživjela nezgodu na pozornici: ‘Ups, progutala sam bubu!‘

Nezgoda je prekinula njezin treći i posljednji koncert u Chicagu, a pjevačica je odlučila našaliti se na svoj račun

Taylor Swift tijekom prvog nastupa u Chicagu na Eras turneji

 Shanna Madison/Newscom/Profimedia/Shanna Madison/newscom/profimedia

Pjevačica Taylor Swift doživjela je iritantnu nezgodu na pozornici dok je nastupala na svojoj turneji Eras Tour. Pop zvijezda odjednom je počela kašljati na pozornici Soldier Fielda u Chicagu ispred više od 60 tisuća obožavatelja, sudeći po videozapisima koji su se širili na društvenim mrežama. Zatim je podijelila s publikom:

„Progutala sam bubu. Oprostite", zatim se odlučila našaliti na svoj račun.

„Oh, ukusno. O, Bože. Ima li šanse da nitko od vas to nije vidio?” zabavljala je Swift publiku, „Dobro je, progutala sam je."

„Pokušat ću ne progutati još buba večeras. Ali opet će se to dogoditi. Jako je puno buba. Tisuće ih je. Kako god, ovo je bilo zabavno.”

Ovaj prekid koncerta dogodio se na trećem i posljednjem koncertu u Chicagu. Svoj prvi nastup u gradu obilježila je proslavom početka Pride mjeseca sa strastvenom porukom za njezine LGBTQIA+ obožavatelje.

„Večeras gledam van i vidim toliko nevjerojatnih pojedinaca koji žive autentično i lijepo, a ovo je sigurno mjesto za vas. Ovo je mjesto za slavlje za vas!”, rekla je i potaknula obožavatelje da se nastave boriti za svoju LGBTQIA+ zajednicu i nakon mjeseca lipnja te da glasaju na lokalnim izborima.

Subotnju večer u Chicagu obilježio je gostujući nastup glazbenice Maren Morris gdje su zajedno otpjevale svoj duet „You All Over Me”. Prije Morris, Swift je ugostila u East Rutherfordu u New Yorku repericu Ice Spice kako bi izvele njihov remix „Karma”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:19