VATRENA REAKCIJA

Taylor Swift derala se na zaštitara na koncertu zbog obožavateljice: ‘Nikada je prije nisam vidio takvu‘

‘Da Taylor Swift viče na mene, plakala bih i razmišljala o tome do kraja života‘, neke su od reakcija

Taylor Swift 

 At Photography/mega/The Mega Agency/Profimedia/At Photography/mega/the Mega Agency/profimedia

Taylor Swift prekinula je svoj koncert u Philadelphiji u subotu navečer i, kako se čini, počela vikati na zaštitara zbog postupanja s jednom obožavateljicom. Pjevačica je uz gestikulaciju nekoliko puta pokušavala smiriti situaciju na parketu, uzivikujući "ništa nije napravila", prije nego što je povikala "hej, stani!".

"Dobro je", rekla je na kraju dobitnica Grammyja dok je pjevala svoju pjesmu "Bad Blood" očito zaključivši da je njezina intervencija pomogla.

Video koji je snimila TikTok korisnica Briana Layfield i uz njega napisala: "Hej Taylor Swift, hvala ti od svih nas koji smo vikali na tog zaštitara. Bio je gnjavaža cijelu noć, a činjenica da se ovo dogodilo tijekom #badblood učinila je show još boljim..."

@brilayfield hey @Taylor Swift THANK YOU from all of us on the floor for yelling at that security guard. he was a pain in the ass the entire night and the fact that this happened during #badblood made it even better ? PS show was PHENOMENAL ?? Philly night 2 #taylorswift #theerastour #tswift #youneedtocalmdown #fyp #badbloodtaylorsversion ♬ original sound - Briana Layfield

Međutim, nije bilo jasno što je zaštitar točno radio da bi opravdao glazbeničinu reakciju. Jedan je obožavatelj na Twitteru tvrdio da su bili "agresivni", rekavši: "Stavljali su ruke na nas kako bi nas fizički gurnuli s ograde umjesto da su nam samo rekli da se pomaknemo." Nekoliko je ljudi sugeriralo da se radilo o ozbiljnom incidentu, jer Swift rijetko prekida svoje koncerte.

"Doslovno nikada prije nisam vidio Taylor da se ovako miješa između osiguranja i publike. Mora da je bilo jako ozbiljno", napisao je jedan obožavatelj.

"Da Taylor Swift viče na mene, plakala bih i razmišljala o tome do kraja života", našalila se druga osoba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:49