SLATKO IŠČEKIVANJE

Tarantino otkrio detalje iz novog filma koji priprema: ‘Bit će bandit Talijan, zli šerif Nijemac...‘

Prošle su samo dvije godine od njegovog posljednjeg uspješnog filma, ali ljestvica za novi film je već sad visoko podignuta.
Quentin Tarantino na Rimskom filmskom festivalu
 Alberto Pizzoli/AFP

Quentin Tarantino (58), američki filmski redatelj i scenarist želi da njegov posljednji, deseti film bude komedija, prenosi Guardian.

"Želim režirati špageti western u kojem će svi likovi pričati različiti jezik", rekao je redatelj uspješnog filmskog hita iz 2019. godine, "Bilo jednom u Hollywoodu" sa zvijezdama Bradom Pittom i Leonardom di Caprijem.

Tarantino je ovu informaciju otkrio na Rimskom filmskom festivalu na kojem mu je uručena nagrada za životno djelo.

"Film će biti veoma zabavan. Lik meksičkog bandita bit će Talijan, filmski heroj bit će Amerikanac, zli šerif Nijemac, a salonska pjevačica Izraelka. Kad jedan završi s replikom, sa svojim će monologom krenuti drugi", kroz smijeh je rekao ovaj etablirani filmaš.

Tarantino je 2016. godine objavio da se planira umiroviti kada završi svoj deseti film. Prošle su samo dvije godine od njegovog posljednjeg uspješnog filma, ali ljestvica za novi film je već sad visoko podignuta.

U slatkom iščekivanju novog filma, Tarantina su upitali hoće li novi film možda biti Kill Bill 3 na što je redatelj rekao 'Zašto ne?'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:50