NOVA NADA ZA LJUBAV

Tajna romansa miljenika Hollywooda: Brad Pitt u vezi je sa svojom susjedom?

Prije nego štp je počeo izlaziti s pjevačicom, Brad je bio povezan s njemačkim supermodelom Nicole Poturalski

Brad Pitt

 Valerie Macon/AFP

Miljenik Hollywooda Brad Pitt (58) navodno je u tajnoj vezi sa svojom slavnom susjedom koja je udaljena samo minutu od njega, a radi se od pjevačici Lykke Li (35), piše The Sun.

Glumac koji je još uvijek usred neuredne bitke za skrbništvo nad zajedničkom djecom s Angelinom Jolie (46), s pjevačicom se počeo družiti sredinom prošle godine, otkrio je neimenovani izvor, a prvi je informaciju prenio tračerski list Deux Moi.

image

Lykke Li

Lars Pehrson/Svd/AFP

Isti taj list prošlog je tjedna objavio informaciju da je par viđen u novom talijanskom restoranu Mother Wolf koji je dosad privukao nebrojene slavne osobe.

"To je bila Lykke u restoranu, uvjeren sam u to", otkrio je izvor.

Lykke ima šestogodišnjeg sina Diona kojeg je dobila u vezi s diskografom Jeffom Bhaskerom (47), a majka i sin trenutno žive u kući koju je 2018. kupio upravo njen bivši partner za 1,85 milijuna dolara.

image

Lykke Li i Jeff Bashker

Angela Weiss/AFP

Izvori otkrivaju da su se novopečeni ljubavnici mogli nesmetano družiti upravo zato jer su susjedi.

"To savršeno funkcionira za Brada, da ima nekoga tko živi tako blizu njega", poručuje izvor.

Prije nego što je počeo izlaziti s pjevačicom, Brada su povezivali s njemačkim modelom Nicole Poturalski (29), koju je upoznao na zabavi nakon premijere njegova filma "Bilo jednom u Hollywoodu".

Brad i Angelina su se odlučili razdvojiti 2016. godine, a nakon žestoke borbe tijekom rastave, konačno su se rastali u travnju 2019. Iako se čini kako je Brad krenuo dalje, zadnjih pet godina otkad nisu zajedno, Angelina je teško proživljavala raspad njihove veze, a puno toga o njihovu odnosu nije htjela otkriti.

image

Brad Pitt i Angelina Jolie u filmu "Gospodin i gospođa Smith"

Regency Enterprises/New Regenc/AFP

"Mislim da je na kraju dana bitno da tvoju istinu zna samo nekoliko tebi bliskih ljudi. Važno je da oni budu svjesni toga za što se boriš, što je tvoja strast, što si prošao u životu, za što se žrtvuješ. Kad postigneš taj mir s ljudima oko sebe, više ništa nije važno", rekla je Angelina Jolie.

Od prekida s Bradom, pjevačica je povezana s reperom The Weekndom (31) s kojim je već par puta uhvaćena kako izlazi iz restorana poslije romantične večere. Oni tvrde da je priroda njihovog odnosa strogo poslova.

Angelina i Brad dijele šestero djece, pšosvojene sinove Madoxa (19) i Paxa (17) te kćer Zaharu (16) te biološku djecu Shiloh (15) i blizance Vivienne i Knoxa (12).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 12:18