KRAJ LJUBAVI

Sylvester Stallone suprugu zamijenio tetovažom psića: Upućuje li ovaj detalj na to da je njihov brak gotov?

Stallone je još 7. kolovoza na svom Instagramu pokazao tetovažu svoje supruge, no samo devet dana kasnije, tetovaža je prekrivena

Stallone tijekom tetoviranja

 Screenshot/instagram

Zvijezda ‘Rockyja‘, 76-godišnji Sylvester Stallone, upravo je prekrio ogromnu tetovažu svoje dugogodišnje supruge Jennifer Flavin na desnom bicepsu, i to slikom Butkusa, Rockyjevog bulmastifa iz hit filmova osamdesetih, prenosi Daily Mail.

image

Stallone tijekom tetoviranja

Screenshot/instagram/

Iako je Stalloneov publicist inzistirao na tome da nema problema između slavnog para i da je sve nesporazum zbog neuspješnog osvježavanja portreta njegove žene na njegovoj ruci, Flavin, koja je 22 godine mlađa od svog supruga, dala je naslutiti da bi sve moglo biti gotovo najnovijom Instagram objavom na kojoj grli njihove tri kćeri.

- Ove djevojke su moj prioritet - napisala je u opisu fotografije 10. kolovoza.

- Ništa drugo nije važno. Nas četvero zauvijek - stoji u opisu fotografije. Također, Jennifer više ne prati svog supruga na Instagramu.

image

Stallone tijekom tetoviranja

Screenshot/instagram/

Prema Stalloneovom publicistu, glumac je namjeravao osvježiti tetovažu koja prikazuje njegovu suprugu Jennifer, no rezultati su bili nezadovoljavajući i, nažalost, "nepopravljivi".

- Kao rezultat toga, morao je prekriti originalnu sliku tetovažom svog psa iz ‘Rockyja‘, Butkusa - istaknuo je.

- Stallone voli svoju obitelj, a trenutno zajedno snimaju reality show koji će debitirati na Paramount+ - dodao je.

Stallone je još 7. kolovoza fotografijom na svom Instagram profilu pokazao tetovažu svoje supruge, no samo devet dana kasnije, 16. kolovoza, tattoo umjetnik Zach Perez objavio je kako radi na Stalloneovoj nadlaktici.

Perezove fotogrije jasno pokazuju da je portret žene nestao i da je na njenom mjestu slika malog psića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 07:37