'PARTNERI U ZLOČINU'

SVI SU UVJERENI DA ZANOSNA HRVATICA 'PETLJA' S NEYMAROM Pohvalila se zajedničkom fotografijom: 'Kad bi samo znali koliko si prekrasan u srcu...'

 
Natalia Barulich, Neymar
 Profimedia

O Nataliji Barulich, atraktivnoj manekenki hrvatskih korijena rođenoj u Kaliforniji, opet su se raspisali svjetski mediji.

Nakon jedne objave na Instagram Storyju, model za kupaće kostime i "kći uglednog zagrebačkog biznismena", kako je predstavljaju, izazvala je buru reakcija - naime, mnogi su uvjereni kako između Natalije i slavnog brazilskog nogometaša Neymara definitivno ima nešto, piše Slobodna Dalmacija.

INSTAGRAM

Uz zajedničku fotografiju na društvenoj mreži Barulich je napisala: "Svi znaju koliko si veličanstveno talentiran, ali kad bi samo mogli znati koliko si stvaran i prekrasan u srcu. Imaš svu moju odanost i poštovanje, bejbe".

Premda neki izvori tvrde i da je Natalia bila posebna gošća na nedavnoj Neymarovoj rođendanskoj proslavi u Parizu, fotografije agencije AFP to nisu potvrdile.

Manekenku i sportaša mediji su počeli povezivati kad je pukla njezina ljubav s pjevačem Malumom - tabloidi su se tad raspisali da je Natalia varala glazbenika s nogometašem, što je ona oštro demantirala. U intervjuu za Al Rojo Vivo ispričala je kako je Neymar samo njezin drag prijatelj. Sportaševi i Malumini obožavatelji zbog šuškanja o ljubavnom trokutu neko vrijeme vodili su pravi verbalni rat na društvenim mrežama.

Ipak, Brazilac i ljepotica hrvatskog podrijetla na Instagramu su se prozvali "partnerima u zločinu", pa su mnogi i dalje uvjereni da tu definitivno "stvari nisu čiste".

- Upoznali su se na zabavi koju je organizirao Neymar i na kojoj je nastupao Maluma. Ona je ondje stigla kao pjevačeva djevojka, ali s nogometašem je ostala u kontaktu - pišu strani mediji o novoj navodnoj romansi.

Španjolsko izdanje magazina People u jednom tekstu o Nataliji ističe: "Rođena je u Los Angelesu, hrvatskog je i kubanskog podrijetla, balet je počela plesati sa samo pet godina. Uživala je u bogatom djetinjstvu kao kći uglednog zagrebačkog biznismena, koji je u SAD emigrirao 70-ih godina prošlog stoljeća", prenosi Slobodna Dalmacija.

Natalia ovih dana boravi u Abu Dhabiju, gdje snima modni editorijal i zabavlja se s društvom. Krasila je naslovnice Maxima, Esquirea i L’Officiela, a povremeno radi i kao DJ-ica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:08