KRALJEVSKI DEBI

Svi na okupu: William i Kate prvi put na crvenom tepihu sa svojom djecom zasjenili apsolutno sve

Prinčevi George i Louise te princeza Charlotte uživali su u specijalnoj pantomimskoj predstavi u London Palladiumu
 Aaron Chown/POOL/AFP

Britanski princ William, vojvoda od Cambridgea, i princeza Kate prvi put su se u petak navečer "na crvenom tepihu" pojavili u javnosti sa svojom djecom, princem Georgem (7), princezom Charlotte (5) i princem Louisom (2).

Kraljevska djeca u londonski Palladium došli su radi izvedbe pantomimske predstave Pantoland. Tom je prilikom princ William izrazio svoju žalost zbog smrti legendarne britanske glumice s plemićkom titulom 'dame', Barbare Windsor, koja je u dobi od 83 godine preminula u četvrtak, javlja BBC.

image
Aaron Chown/POOL/AFP

U izjavi uoči predstave princ William poznatu glumicu je nazvao legendom.

- Prije nego što nastavimo, želim na trenutak zastati i odati počast našem nacionalnom blagu, dami Barbari Windsor koja je, na našu veliku žalost, sinoć preminula. Bila je velikan svijeta zabave i legenda pantomime diljem zemlje, uključujući i ovu pozornicu. Znam da će nam svima strašno nedostajati - rekao je.

image
Aaron Chown/POOL/AFP

Kako je predstava zamišljena kao zahvala svima koji daju svoj doprinos u teškim trenucima pandemije, princ William se osvrnuo i na njih.

- Djelatnici u lokalnim zajednicama, volonteri, učitelji, liječnici, zaposlenici hitnih službi i vojske, istraživači koji rade na razvoju cjepiva, ljudi koji pomažu beskućnicima, dispečeri u ključnim pozivnim centrima, osoblje humanitarnih organizacija, svi ste vi ove godine dali sve od sebe i podnijeli neopisivu žrtvu tijekom pandemije - poručio je član kraljevske obitelji.

image
Aaron Chown/POOL/AFP
image
Aaron Chown/POOL/AFP
image
Aaron Chown/POOL/AFP
image
Aaron Chown/POOL/AFP

Govor je uslijedio nakon što su ranije ovog tjedna William i njegova supruga Kate kraljevskim vlakom krenuli u turneju diljem Velike Britanije kako bi zahvalili svima koji su se nesebično uključili u borbu protiv pandemije, podsjeća BBC.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:55