DAR ZA ROĐENDAN

Svi mu govore da može bolje, ali on je ‘romantik i pol‘: ‘Kleca mi u koljenima kad te vidim‘

"Sretan rođendan, draga moja Keely. Hvala Bogu na tvom anđeoskom srcu", napisao je glumac na Instagramu
 Instagram

Miljenik žena, glumac Pierce Brosnan (67) čestitao je rođendan svojoj voljenoj supruzi Keely (57) na Instagramu uz njihov zajednički selfie.

"Sretan rođendan, draga moja Keely. Hvala Bogu na tvom anđeoskom srcu. Nekoliko slika na ovaj dan s mojom vječnom ljubavi", napisao je glumac ispod fotografije na kojoj sa suprugom pozira uz nekoliko slika koje je naslikao i poklonio joj za rođendan.

Keely je mužu u komentaru odmah poslala poljupce.

Par oduševljava svojom postojanom ljubavlju koja traje više od 25 godina.

image
Instagram

A osim što je nepopravljivi romantih i vraški dobar glumac, Brosnan je čini se i sjajan umjetnik sudeći po slikama koje je poklonio svojoj supruzi.

Bivšem tajnom agentu 007, prva supruga Cassandra Harris preminula je 1991. od karcinoma, a Keely ga je, prema njegovom priznanju, spasila teške depresije u koju je nakon tragedije upao. Zajedno imaju dva sina, Dylana i Parisa.

image
Jennifer Graylock/Instar Images/Profimedia

Upoznali su se 1994. godine na plaži u Meksiku i zaljubili na prvi pogled, a Pierce je i danas naziva "svojom smeđookom djevojkom". Iako Keely nema liniju po strogim holivudskim kriterijima, što joj neki zamjeraju, glumcu to ni najmanje ne smeta, a ljubav prema supruzi iskazuje kad god mu se pruži prilika.

image
Instagram

"Volim njezinu vitalnost, njezinu strast. Kada me Keely pogleda, uvijek me iznova obara s nogu i osjećam klecanje u koljenima", rekao je Brosnan odgovorivši time dušebrižnicima s društvenih mreža koji su mu poručili da može i bolje.

image
Andreas Rentz
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 15:03