PO NJEZINOM UKUSU

Svestrana Paula slavi 60. rođendan: ‘Neću biti sama s psima, učinit ću nešto veliko i spektakularno!‘

Pjevačica i plesačica prihvatila se još jedne uloge sutkinje u novom, drugačijem natjecanju talenata

Paula Abdul

 Chris Delmas/AFP

Paula Abdul ima velike planove za proslavu svog 60. rođendana. U razgovoru za program ET, pjevačica koja okrugli rođendan obilježava 19. lipnja, otkrila je ponešto o grandioznim idejama za taj dan.

image

Paula Abdul

Amy Sussman/AFP

- Učinit ću nešto veliko. Možda ću unajmiti jahtu ili otići negdje na egzotično mjesto s prijateljima - rekla je nagrađivana pjevačica i glumica, koreografkinja, dugogodišnja sutkinja raznih natjecanja poput American Idola, X-factora pa sve do Plesa sa zvijezdama i Masked Singera. Abdul već dulje vrijeme ima angažman u Las Vegasu, no svoje energične koncerte u kojima pjeva i pleše, održava širom SAD-a.

Priznala je da bi ona, po svojem poznatom stilu najradije ostala kod kuće sa svojim psima, no uvjerila je novinare da će ovaj put doista napraviti nešto veliko i organizirati golemu proslavu rođendana.

- Želim učiniti nešto zabavno i nešto spektakularno - objasnila je Abdul koja nije precizirala mjesto, vrijeme ni koga će zvati - Svaki dan trebali bismo slaviti sebe. Živi smo. Zdravi smo. Moramo slaviti te važne stvari u životu.

Iako možda neće provesti svoj rođendan kod kuće sa svojim psima, Abdul će biti okružena veselim dlakavcima (opet) kao sutkinja u jednom specifičnom natjecanju, emisiji TV-mreže ABC pod nazivom "The American Rescue Dog Show" koji se počinje prikazivati danas, 25. svibnja. Paula Abdul, Yvette Nicole Brown i Leslie Jordan tu će ocjenjivati udomljene pse koji će se sa svojim ljudskim kompanjonima predstaviti u nizu duhovitih kategorija poput - "najboljeg predgriza" i "najboljeg hrkanja".

- Srce mi se topi od slatkoće. Voljela bih sve te pse povesti kući. A volim i kategorije u kojima se natječu, fantastične su i ludo zabavne. Zabava je, dakle, garantirana. A mi u žiriju bit ćemo grozno stroge. Obećavam - rekla je u šali pjevačica za koju je ova uloga sutkinje posebno iskustvo.

- Desetljećima sam spašavala pse. Tako su posebni. Nadam se da će ova emisija zapravo potaknuti svakoga da se uključi i da će svi nakon što je pogledaju udomiti psa. Čarobni su. Tako su osjetljivi na naše ljudske osjećaje i čine sve boljim. Ja ne mogu zamisliti život bez njih. Stvarno ne mogu - zaključila je glazbena legenda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 04:17