SLAVNA BABY IZ 'PRLJAVOG PLESA'

Sve je očarala plesom u kultnom filmu, no veliki uspjeh zasjenile su životne tragedije

 Screenshot

Ove godine u kolovozu bit će točno 29 godina otkako je objavljen film 'Prljavi ples'. Iako mu se prije izlaska nije predviđao uspjeh, ovaj filmski uradak, i dan danas je za većinu jedan od najromantičnijih, a samim time i najomiljenijih.

Jennifer Grey svjetsku je slavu stekla upravo ulogom u 'Prljavom plesu'. No kako godine prolaze, i ova glumica se mijenja pa tako sve manje nalikuje na lik Baby koji je utjelovila u spomenutom filmu, a tome najviše svjedoče fotografije koje dijeli na Instagramu.

No iako je u ožujku ove godine proslavila 56. rođendan, i danas je u odličnoj formi jer se i danas bavi plesom.

Izlazak 'Prljavog plesa' obilježila je teška nesreća u kojoj su poginule dvije osobe

Ono čega se Jennifer ne voli prisjećati kad je izlazak 'Prljaviog plesa' u pitanju, jest teška tragična nesreća koju je imala samo nekoliko tjedana prije nego što ju je film vinuo u zvijezde.

S njom u automobilu tada je bio glumac Matthew Broderick s kojim je bila u vezi koju su skrivali od javnosti, no od tog trenutka njihov odnos je postao javan. U nesreći su tada na licu mjesta poginule majka i kćer na koje su Jennifer i Matthew naletjeli sa svojim automobilom.

Iako je Jennifer filmom stekla svjetsku slavu, u intervjuima je isticala kako u svemu tome ne može uživati jer ju je pekla savjest zbog dva života koja su bila izgubljena u nesreći. Tuga koju je osjećala dovela ju je do toga da se na neko vrijeme povukla iz filmske industrije.

Pobjeda u 'Plesu sa zvijezdama'

Javnost ju je opet dobila priliku gledati na malim ekranima kada se odlučila natjecati u showu 'Ples sa zvijezdama'. Prije nego što je krenula na probe na show podvrgnula se liječničkom pregledu zbog bolova u vratu od kojih je patila godinama. Liječnik je tom prilikom pronašao sumnjivu kvržicu na štitnjači za koju se ispostavilo da je riječ o tumoru. Kvržica je uklonjena, pa nije bilo potrebe za kemoterapijom. Noć prije finalnog nastupa došlo je do rupture diska, no Jennifer je odlučila nastupiti i zatim je pobijedila u showu. Nakon toga javnost ju je još više zavoljela.

Glumica trenutačno snima drugu sezonu serije 'Red Oaks'.

Što se tiče privatnog života glumicu su povezivali s Johnnyjem Deppom i novinarom Georgeom Stephanopoulosom, a od 2001. godine je u braku s glumcem i redateljem Clarkom Greggom s kojim ima kćer Stellu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:14