TRAUMATIČAN SUSRET

Suze slavnog para: Kim i Kanye održali krizni sastanak u - automobilu. Paparazzi su sve snimili

Mnogi sumnjaju da slavni par može izgladiti nesuglasice nakon reperovog javnog sloma i tvrdnji da se ‘pokušava razvesti‘ od supruge
Kim Kardashian i Kanye West 
 CPR/DSanchez/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Kim i Kanye napokon su imali krizni sastanak na vrhu.

Odnosno, u autu.

Bilo je tu plakanja, štoviše jecanja, šmrcanja...

Brak im je u krizi, kao i slava.

image
Kim Kardashian i Kanye West
CPR/DSanchez/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Na traumatičan susret u Wyomingu sa svojim odmetnutim suprugom, reperom Kanyeom Westom (43), reality zvijezda Kim Kardashian (39) stigla je avionom.

Bio je to prvi put da su fotografi uhvatili bračni par zajedno otkako je on krenuo u bizarnu predsjedničku kampanju i priredio pravi cirkus govoreći novinarima kako su ranije razmatrali o abortusu njihove prve kćeri North, a potom je 'srušio Twitter' optuživši Kim da je imala aferu s reperom Meek Millom te da se sa svojom majkom, koju naziva Kris Jong-Un, udružila protiv njega.

image
Kim Kardashian i Kanye West
CPR/DSanchez/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Par ima četvero djece - kćeri North (7) i Chicago (2) te sinove Sainta (4) i Psalma (1). Prije kriznog razgovora u autu, Kanye je ovoga tjedna objavio novi album “Donda”, zbog čega su mnogi mislili da je cijela drama namjerno stvoreni PR trik, a prije nego što su ih uhvatili fotografi, s Kim je bio u restoranu brze hrane u Wyomingu, gdje Kanye posjeduje ranč u vrijednosti od 14 milijuna dolara gdje se ovih dana zabarikadirao i gradi bunkere.

- Ona je vrlo emotivna zbog svega, ali je također i iscrpljena. Kanye ju je jako povrijedio. Nekoliko je puta pokušala doći do njega, ali on je samo ignorira. Jako je loša situacija. Odlučila je odletjeti do Kanyea kako bi s njim uživo razgovarala. Ne želi da je više ignorira - opisao je neimenovan bliski izvor stanje i planove Kim Kardashian za časopis People.

U međuvremenu, West još uvijek nestrpljivo čeka da njegova predsjednička kandidatura postane stvarnost, nakon što se pokušao ugurati na glasačke listiće u Missouriju.

image
Kim Kardashian i Kanye West
CPR/DSanchez/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Iako mnogi sumnjaju da slavni par može izgladiti nesuglasice nakon ovog Kanyeovog javnog sloma i tvrdnji s Twittera u kojima govori da se “pokušava razvesti” od Kim, drugi dio fanova uvjeren je da do rastave sveprisutnog celebrity para nikako neće doći jer bi to naštetilo njihovu brendu i showu.

A i Kim je, čini se, nakon svega, osobnim odlaskom u Wyoming, ipak pružila Kanyeu ruku pomirenja i ranije ga braneći, objašnjavajući da je njegov slom posljedica borbe s bipolarnim poremećajem te da je njezin suprug “sjajan, ali kompliciran”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:40