NIKAD SRETNIJI

Šuškalo se da su bili zajedno dok je ona još bila s bivšim, a i danas su ludi jedno za drugim

Mnogi tvrde kako ih je upravo na snimanju filma spojila sudbina

Olivia Wilde i Harry Styles

 Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Glazbenik Harry Styles (28) i glumica Olivia Wilde (38) sretniji su nego ikad. Anoniman izvor za The Post govori kako Harry nikada nije bio tako sretan. Pjevaču je ovo najduža veza ikad, a obožavatelji se nadaju kako će se ubrzo vjenčati i imati djecu.

Par se upoznao 2020. na snimanju filma Don't worry darling' u čijoj režiji je bila Olivia. Mnogi tvrde kako ih je upravo ovdje spojila sudbina. Naime, tu ulogu trebao je dobiti Shia LaBeouf kojeg je Olivia otpustila zbog lošeg ponašanja i sukobljavanja s glumcima i ostatkom ekipe. U psihološkom trileru, koji bi trebao izaći 23. rujna, Styles i Florence Pugh glume mladi bračni par. Stylesu je to drugi put da se našao na velikom ekranu, nakon što je 2017. glumio u filmu 'Dunkirk'. Prošlog su ga mjeseca pitali za suradnju s Olivijom, a on je imao samo riječi hvale.

image

Harry Styles i Florence Pugh u 'Don't Worry Darling'

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

- Gluma je ponekad vrlo neugodna. Zahtijeva puno povjerenja u osobe s kojima radiš, a mislim da je dar ako možeš vjerovati svom direktoru, meni je to bilo od velike pomoći, komentirao je Harry.

Harry blizak s Olivijinom djecom

Styles je viđen i u bliskom odnosu s Olivijinom djecom, Otisom (8) i Daisy (5), a koje režiserka ima s glumcem Jasonom Sudeikisom. U jednom slatkom trenutku, djeca su viđena kako skakuću na Stylesovom koncertu u San Diegu u studenom u društvu mame Olivije.

Kako je pisao The Post, postoje glasine o tome da su Harry i Olivia ušli u vezu dok je ona još uvijek bila s Jasonom. Wilde i Sudeikis objavili su svoj prekid u studenom 2020. nakon sedam godina veze, a ona i Styles debitirali su kao par u siječnju 2021. na vjenčanju njegova menadžera Jeffreyja Azoffa. No, insajder je za The Post rekao da se njihova veza odvijala još u listopadu 2020 godine.

Sudeikis se želi brinuti za svoju djecu

Bivši partner poznate glumice i njegov pravni tim pokušavaju utvrditi kome će djeca pripasti i s kim će više vremena provoditi. Nakon završetka snimanja treće sezone serije 'Ted Lasso', Sudekis se planira vratiti u dom u Brooklynu koji je dijelio s Oliviom.

- Jason se želi vratiti u Brooklyn u obiteljsku kuću, gdje će pomoći u brizi za svoju djecu", rekao je obiteljski izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:43