VELIKI GUBITAK

Supruga slavnog pjevača pronađena mrtva u njihovom domu: ‘Cijelo mjesto je u potpunom šoku, on je shrvan‘

Njegova se obitelj okupila kako bi ga podržala u ovim najtežim trenucima...

James Morrison sa suprugom Gill

 Facebook/

Partnerica pjevača Jamesa Morrisona, Gill Catchpole (45), pronađena je mrtva u svome domu, zbog čega je pjevač ostao slomljenog srca.

Majka dviju kćeri, koje je dobila s pjevačem, pronađena je mrtva u petak u svome domu u Whitminsteru, Gloucestershire, prenosi Daily Mail.

39-godišnji Morrison postao je slavan 2006., a njegovi albumi završili su među top 10 u Britaniji, pa je tako 2007. osvojio Brit nagradu za najboljeg britanskog glazbenika. On i Catchpole zajedno su od njegove 17. godine, nakon što se ona doselila u kuću njegove majke kao podstanarka.

Izvori kažu da je pjevač ‘shrvan‘, a njegova se obitelj okupila kako bi ga podržala. Prethodno ju je opisao kao svoju ‘junakinju‘, a njihovu romansu kao ‘malu bajku‘. Naslov njegova nedavnog albuma ‘Stronger Than You Know‘ (Jači nego što misliš) inspiriran je njezinom snagom koju je pokazala nakon preranog rođenja kćeri Ade (5). Osim Ade, imaju i 15-godišnju kćer Elsie.

Catchpole je prošle godine na društvenim mrežama objavila da je uzbuđena zbog dobivanja poticaja i pokretanja svog biznisa, nakon što je prošla transplantaciju bubrega.

Morrison je pak 2022. izdao album najvećih hitova – ali je na neko vrijeme potpuno nestao iz glazbene industrije nakon što je u roku od tri godine izgubio oca Paula, alkoholičara, kao i starijeg brata Alexisa te nećaka Calluma.

Njegova posljednja objava na Instagramu prikazuje ga u njegovom kućnom studiju s gitarom ispred računala, satima prije nego što je Gill pronađena mrtva. Ne vjeruje se da postoje sumnjive okolnosti oko njezine smrti, rekao je obiteljski prijatelj za The Sun. Njihovo mjesto u ‘potpunom je šoku nakon tragedije‘, otkrio je jedan mještanin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:00