ŽIVOT JE BORBA

Supruga Justina Timberlakea otkrila u kakvom im je stanju brak: ‘Neprestano pokušavamo...‘

Justin Timberlake i Jessica Biel, unatoč fizičkoj razdvojenosti zbog njegove turneje, rade na svom braku

Jessica Biel i Justin Timberlake

 Jonathan Paciullo/Sipa Press/Profimedia/

Pjevač Justin Timberlake i glumica Jessica Biel trude se održati svoj brak.

"Uvijek je rad na braku u tijeku", priznala je glumica (42) gostujući u emisiji "The View" u četvrtak.

"Neprestano pokušavamo pronaći ravnotežu, pokušavamo pronaći vrijeme u kojem ćemo se povezati", dodala je Biel koja se udala za Timberlakea u listopadu 2012.

"Hvala Bogu na Zoomu i FaceTimeu! Za obitelji koje putuju, za sve, zapravo, ali i za roditelje koji su često odsutni, to je bilo od velike pomoći", prokomentirala je.

image

Jessica Biel i Justin Timberlake

Xavier Collin/image Press Agency/The Mega Agency/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/the Mega Agency/profimedia

Timberlake, s kojim Biel ima sinove Silasa (9) i Phineasa (3), započeo je svoju svjetsku turneju ‘Forget Tomorrow‘ prošlog mjeseca. Iako su mu se supruga i djeca pridružili na nekoliko nastupa, Biel ima naporan život. Upravo je objavila "A Kids Book About Periods".

"Uvijek me zanimalo ljudsko i žensko reproduktivno zdravlje. Osjećala sam da je to važna tema koja se treba početi demistificirati, destigmatizirati i stvarno se o njoj treba pričati. Da roditelji i djeca nauče više", objasnila je.

Iako Biel ima samo sinove, ona smatra da je "važno" da oni i "svi ostali znaju o promjenama koje članovi obitelji i voljeni doživljavaju, doživljavate li ih vi sami ili ne."

"Imam mjesečnicu i želim da moji dečki shvate kroz što prolazim", nastavila je. "I želim da budu podrška svojim prijateljicama i možda eventualnim partnericama. Samo želim da budu obrazovani."

image

Jessica Biel i Justin Timberlake

Sipa Usa/Ddp Usa/Profimedia/Sipa Usa/ddp Usa/profimedia

Iako se čini da su Biel i Timberlake sada u dobrim odnosima unatoč pretrpanom rasporedu, imali su puno uspona i padova. Timberlake je uhvaćen kako se drži za ruke sa svojom kolegicom iz "Palmera", Alishom Wainwright, u studenom 2019. Nedavno se ponovno našao u središtu pozornosti javnosti zbog svoje ranije veze s pop pjevačicom Britney Spears, koja ga je spominjala u svojim memoarima iz listopada 2023., "The Woman in Me", te je otkrila da je pobacila dok je hodala s Timberlakeom jer on "definitivno nije bio sretan zbog trudnoće" i "nije želio biti otac."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. lipanj 2024 13:35