CLOONEY O RODITELJSTVU

‘Supruga i ja smo vlastitu djecu ‘naoružali‘ nečime što nam može ozbiljno nauditi. Strašna pogreška...‘

Sinu je Batman omiljeni superjunak, ali nije bio nimalo impresioniran time što sam ga upravo ja svojedobno glumio, kaže oskarovac

George i Amal Clooney 

 Niklas HALLE‘N/AFP

Holivudski glumac George Clooney (61) i supruga Amal (44), libanonsko-britanska odvjetnica specijalizirana za međunarodno pravo i ljudska prava, roditelji su petogodišnjih blizanaca, Elle i Alexandera. A gostujući u TV emisiji "CBS Mornings", slavni oskarovac otkrio je kako se našao u nezgodnoj situaciji s djecom, za koju si je, našalio se, "sam kriv".

- Jesu li klinci brbljavi - pitala ga je voditeljica Gayle King.

- Amal i ja napravili smo jednu strašnu pogrešku... Dopustili smo Elli i Alexanderu da uče talijanski jezik! Iako mi, njihovi roditelji, uopće ne govorimo talijanski! Što znači da smo vlastitu djecu ‘naoružali‘ jezikom koji nam jednoga dana može ozbiljno ‘nauditi‘. Bit ćemo mama i tata koji zapravo neće znati što im vlastiti sin i kći govore - rekao je Clooney.

Mališani uče i francuski, a glumac se kasnije u intervjuu našalio i na vlastiti račun rekavši kako je njemu, s obzirom na činjenicu da je rodom iz američke savezne države Kentucky, "engleski zapravo tek drugi jezik".

Amal je pak u TV emisiji otkrila da je Alexander već sad veliki šaljivdžija.

- George ga je naučio hrpu trikova koje on sad rado koristi na samome tati - rekla je odvjetnica.

Oskarovac se na nju nadovezao pričom o Batmanu, koji je Alexanderov omiljeni superjunak, ali petogodišnjak isto tako nije nimalo impresioniran spoznajom da ga je svojedobno glumio upravo njegov otac.

- Kad mu kažem: ‘Znaš, ja sam bio Batman‘, on mi odgovori: ‘Da, ali više nisi‘. Kad bi samo znao koliko istine ima u tome! - kroz smijeh je rekao George.

Upitan misli li da bi djecu jednoga dana mogla zanimati gluma, oskarovac je odgovorio:

- Oni će moći raditi što god požele. Pretpostavljam da su malo pametniji od mene, pa će vjerojatno biti i puno poduzetniji - već govore tri jezika, dok ja još uvijek radim na svom engleskom - zaključio je Clooney.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 12:39