BRAČNA APSTINENCIJA

Supermodel iz 80-ih o seksualnom životu s bivšim mužem: ‘Godinama se nismo ni taknuli, kontaktirala sam i vidovnjaka‘

U svojoj knjizi 57-godišnja manekenka je napisala kako je njezino poimanje veze s Ricom Ocasekom oduvijek bilo ‘fizičko‘

Paulina Porizkova

 Craig Barritt/Getty Images/Profimedia/Craig Barritt/Getty Images/Profimedia

Slavni model Paulina Porizkova otkrila je kako s bivšim suprugom Ricom Ocasekom nije "godinama" imala seksualne odnose prije no što su se rastali 2018. U svojoj knjizi "No Filter: The Good, the Bad, and the Beautiful", 57-godišnja Porizkova je napisala kako je njezino "poimanje komunikacije i povezanosti" s rokerom grupe Cars oduvijek bilo "fizičko".

"Onog trena kad me prestao dodirivati znala sam da je veza osuđena na propast", dodala je.

Par se upoznao kad je maenkenka bila angažirana kao zvijezda spota za pjesmu Carsa "Drive" 1984., a vječali su se 1989. godine.

"Postao je moj čitav svijet, čitav svemir. To je bilo ono što sam oduvijek željela, biti tako važna nekome. Biti obožavana", napisala je Porizkova.

No, kako je vrijeme prolazilo, a njihova dva sina, Jonathan i Oliver, postajali odrasliji, brak je polagano počeo pucati. Ispričala je kako je njezino "obožavanje" blijedilo, a zamijenila ga je zrelija ljubav.

"Počela sam shvaćati njegova ograničenja. Ali ono što je on od mene trebao bilo je obožavanje. Slijepa zaljubljenost. To je bilo njegovo shvaćanje ljubavi. Svako neslaganje natjeralo ga je da se povuče", piše Porizkova, napominjući kako je znala da je među njima gotovo kad je seksualni život počeo slabjeti. Zvijezda filma "Anna" otkriva u knjizi kako je u trenu kad je osjetila da je njezin brak "razoren bez mogućnosti popravka" čak konzultirala s vidovnjakom o svom budućem seksualnom životu.

"Bile su mi 52 godine, a muža nisam dodirnula godinama, osjećala sam se nevidljivom. Sve što sam željela znati je hoću li ikad više imati seks... Htjela sam da mi netko da razlog da nastavim dalje", stoji u knjizi.

Nakon razlaza s Ocasekom, bivši model časopisa Sports Illustrated upoznala je neimenovanog dečka i priznala kako se brzo zaljubila "potpuno i strastveno". No, kako piše, tadašnji ju je dečko napustio na dan kad su kola za selidbe došla pokupiti njezine stvari iz gradske kuće koju je dijelila s Ocasekom.

"Ostavio me nasred prazne kuće", napisala je, dodajući kako kupila bocu viskija, kutiju cigareta, zapalila vatru i "zaspala umotana u deku za seljenje na podu stare sobe njezine djece".

Nakon Ocasekove smrti 2019., Porizkova je bila u vezi s Aaronom Sorkinom, te ga čak pratila i na dodjeli Oscara, ali su se razišli u srpnju 2021. U nedavnom intervjuu Porizkova je otkrila kako je trenutno na dvije aplikacije za spojeve, ali bez previše uspjeha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 22:20