POPIS JE SVE DULJI

Suludo gađanje glazbenika predmetima ne prestaje: ‘Taylor Swift morala se sklupčati da se zaštiti‘

Na društvenim mrežama pojavio se video kako bacaju narukvice na Taylor Swift, a fanovi se pitaju je li to postao trend

Taylor Swift fanovi gađali narukvicama

 /Screenshot/twitter; Profimedia

Pjevačica Taylor Swift bila je prisiljena zaštititi se i sklupčati dok su fanovi bacali predmete na nju tijekom njezine turneje Eras Tour.

Swift je sišla s pozornice okružena zaštitarima. Publika je poludjela kada je prolazila pored njih, a odjednom iz publike krenuli su letjeti predmeti prema pjevačici dok su je zaštitari pokušali zakloniti. Obožavatelji su bijesni zbog manjine na koncertu koja je omalovažavala pjevačicu bacajući stvari na nju.

„Nazivaju se swiftisima dok bacaju stvari na nju i to je ekstremno nepoštovanje”, glasio je komentar koji spominje „swifties”, kako se nazivaju fanovi pjevačice.

„Zar niste vidjeli da su umjetnici ozlijeđeni zbog toga što fanovi bacaju stvari na njih? Siguran sam da je prestrašena. Ne bacajte stvari na nju!”, glasio je komentar.

„Ako ne gleda u vas, neće uhvatiti predmet. Prestanite je plašiti!”, komentirali su neki ljutiti fanovi.

Komentari na društvenim mrežama osvrću se na to kako ovakva bacanja predmeta na izvođače postaju svojevrsni trend, a sve je započelo bacanjem mobitela u glavu pjevačice Bebe Rexha. Taylor Swift je posljednja žrtva na koju su bacani predmeti za vrijeme nastupa, a prije nje sličnu sudbinu je doživio i Harry Styles koji je pogođen u lice. Avu Max ošamario je posjetitelj tijekom njezinog koncerta, Drakea je gađala obožavateljica mobitelom tijekom nastupa u Chicagu. Adele je izdala oštro upozorenje obožavateljima da prestanu bacati stvari na izvođače.

image

Bebe Rexha nakon incidenta s mobitelom podijelila na Instagramu: "Dobro sam".

/Instagram/ Bebe Rexha

Fanovi se boje da bi zbog toga izvođači mogli početi otkazivati koncerte.

Sličan „trend” prenio se i na naše susjedstvo. Na beogradskom Music Week Festivalu publika je gađala Emmu Radujko, Voyagea su gađali bocom, a Anđela Ignjatović Breskvica pogođena je u dio oka.

Mirror je kontaktirao stručnjakinju terapeuta i eksperta za veze Sally Baker koja kao razlog ovakvih napada vidi ekstremne obožavatelje koji su ovih dana potaknuti na ovakvo ponašanje zbog društvenih medija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:20