PARTNERICE ZVIJEZDA

Studentica psihologije, model i kraljica terena: Upoznajte ljepotice koje bodre tenisače s tribina Wimbledona

Jučer je počeo Wimbledon, no nitko neće biti uzbuđeniji od ponosnih partnerica igrača

Partnerice tenisača (Jelena Đoković, Nina Ghaibi i Costeen Hatzi)

 Instagram

Na oduševljenje brojnih obožavatelja tenisa, jučer je počeo Wimbledon, no nitko neće biti uzbuđeniji od ponosnih partnerica igrača, prenosi Daily Mail.

Influencerice, ali i tenisačice će gledati kako se njihovi muževi i dečki bore na najvećem britanskom teniskom turniru.

Među partnericama tenisača prednjači kraljica britanskog tenisa, Kim Murray, koja je bodrila supruga Andyja dok je on izborio pobjedu u svom meču u prvom kolu protiv Australca Jamesa Duckwortha.

Poznata po svojoj strastvenoj podršci, očekuje se da će Kim u Andyjeve mečeve uvesti svoj prepoznatljivi entuzijazam. Naime, par ima četvero djece: Edie, Sophie, Teddyja i jednogodišnju kćer čije ime nije javno objavljeno. Par se ne pojavljuje često u javnosti i rijetko posjećuju zabave slavnih, iako Kim uvijek čini iznimku za Wimbledon.

Murray i Kim, koji su počeli izlaziti 2005., u braku su sedam godina, a vjenčali su se u Dunblaneu u travnju 2015. godine.

Argentinskog teniskog asa Diega Schwartzmana podržavat će manekenka Eugenia De Martino.

Eugenia često objavljuje fotografije avantura ovog para te nerijetko pokazuje svoju vitku građu u pripijenim bikinijima. Samo u posljednja tri mjeseca, Eugenia je posjetila Mallorcu, Pariz, Rim i Barcelonu.

Britanska teniska zvijezda Katie Boulter navijat će za svog dečka, Alexa de Minaura.

Boulter je dospjela na 82. mjesto svjetske ljestvice, a u travnju 2019. godine bila je dio reprezentacije Velike Britanije u Kupu federacija. Nakon pobjede nad Kazahstanom, doživjela je prijelom kralježnice, zbog čega nije igrala do kraja te godine.

Rehabilitacija je potrajala zbog borbe s kroničnim umorom, koji joj je dijagnosticiran kao tinejdžerici. Međutim, ove godine se vraća na Wimbledon, gdje se natječe i njezin dečko. Danas će u svom prvom kolu igrati protiv Francuskinje Clare Burel.

Australskog tenisača Nicka Kyrgiosa s tribina podržava 22-godišnja studentica psihologije Costeen Hatzi.

Kyrgios je bio u brojnim vezama, uključujući rusku tenisačicu Annu Kalinskayju i djevojku Chiaru Passari. No, u prosincu 2021. Nick je izašao u javnost s Costeenom i njegov je Instagram sada pun fotografija i videa njihovog odnosa.

Francusko - kanadski tenisač Felix Auger Aliassime u vezi je s Ninom Ghaibi, od početka 2019. godine.

Kao supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković je godinama podržavala svog supruga na teniskim terenima. Par, koji se upoznao dok su bili tinejdžeri, ima dvoje djece.

Američki tenisač Sam Querrey pojavio se u američkom reality showu "Millionaire Matchmaker" prije nego što je pronašao ljubav sa svojom sadašnjom suprugom Abby.

Abby, manekenka, počela je izlaziti sa Samom 2015., a par se vjenčao tri godine kasnije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 04:29