MALO JE PRETJERAO

Stručnjaci za estetsku kirurgiju: ‘Pogledajte što čine godine botoksa, vječno će imati tužno lice‘

Ranije fotografije pokazuju da je nekada imao bore smijalice oko očiju, koje se, doduše i sada naziru, ali oči su mu trajno "pale"
Simon Cowell
 Euan Cherry

Godine stavljanja botoksa u obraze i čeljust, kao i česti liftinzi lica, učinile su svoje, pa Simon Cowell (61) 'stalno izgleda tužno', kažu stručnjaci za estetsku kirurgiju.

Ranije fotografije pokazuju da je nekada imao bore smijalice oko očiju, koje se, doduše i sada naziru, ali oči su mu trajno "pale" i stalno izgleda tužno. Ustima se možda i smije, ali oči su nepomične.

Liječnik Alex Karidis rekao je u TV showu o estetskim zahvatima poznatih da je Cowell počeo izgledati starije od svojih stvarnih godina već u svojim srednjim tridesetima, piše Mirror.

"Oko linije čeljusti vidite da se javlja neko presavijanje i nabiranje, to je prirodni proces starenja", rekao je pokazujuće Simonove stare fotografije.

image
Nasmiješeni Cowell 2005.
Hubert Boesl

Karidis pretpostavlja da je zvijezda zahvatima pokušala ukloniti bilo kakvu prirodnu opuštenost koja se javlja u obrazima, no očito nije stao kad je trebalo.

"Možete pretjerati s tim stvarima i vaše lice može izgledati preširoko i neprirodno", rekao je pokazujući Cowellovu fotografiju otprije pet godina.

Ispitujući fotografiju glazbenog mogula iz 2006. godine, dr. Sarah Tonks dodala je: "S 46 godina na njegovom čelu nema crte. Ni jedan redak. Dakle, ili je imao život bez stresa ili je tamo neki botoks. Definitivno nije imao život bez stresa. Nakon što je nastavio stavljati botoks, do 2012. njegove su obrve počele padati."

Dodala je da je Cowell vjerojatno pogoršao svoj izgled nekim lošim odlukama o kozmetičkim tretmanima.

Osim što izgleda tužno i zabrinuto zato što mu je lice 'zamrznuto' zahvatima, glazbeni mogul posljednjih mjeseci i ima razloga za brigu.

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Prošlog ljeta pao je s električnog bicikla u Malibuu dok ga je isprobavao u dvorištu kuće. Hitno je prebačen u bolnicu gdje je ustanovljeno da je slomio kralježnicu na nekoliko mjesta te je morao na operaciju. U leđa mu je ugrađena metalna šipka, a oporavak je bio dug i prilično bolan.

Zbog ozljede je propustio završnicu showa "Britain's Got Talent". Sada kaže da je spreman napokon se vratiti na posao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 21:45