PROBLEMI

Stručnjaci: ‘Ako se Harry i Meghan presele u Malibu, bit će to najveća opasnost u njihovim životima‘

Par navodno razmatra preseljenje kako bi smanjili visoke životne troškove, no Montecito je za njih sigurniji

Prince Harry i njegova žena Meghan Markle

 Nancy Kaszerman/Zuma Press/Profimedia/Nancy Kaszerman/zuma Press/profimedia

Meghan Markle i princ Harry upozoreni su da će, ako napuste Kaliforniju, to biti "veliki sigurnosni rizik", dapače potencijalno "najveća opasnost u njihovim životima", piše britanski Mirror. Nedavno je stigla vijest da par razmišlja o smanjenju svog posjeda u Montecitu nakon propasti njihovog ugovora sa Spotifyjem, zbog čega je prema tvrdnjama izvora par suočen s "rastućim poslovnim pritiskom". Potom je objavljeno da su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa koji su se povukli s kraljevskih dužnosti 2020., razgovarali i o preseljenu u Malibua gdje je Markle odrasla. Trenutno žive u Montecitu u Kaliforniji sa svojim sinom Archiejem i kćeri Lilibet, a navodno razmatraju i predgrađe središnjeg Los Angelesa kao svoju novu bazu.

image

Meghan Markle s tjelohraniteljem

Cb/Cb/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Cb/cb/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Međutim, prema pisanju novina The Express US, vrhunski stručnjak za sigurnost izrazio je zabrinutost za Sussexove ako se odluče iseliti iz svoje vile u Montecitu. Kent Moyer, koji je šef zaštitarske grupacije sa sjedištem na Beverly Hillsu, rekao je da ako paru sada smetaju paparazzi i uljezi u njihovom trenutnom domu, da će im "biti znatno gore u Malibuu". Dodao je da će par također biti u opasnosti od "terorističkog napada ili pokušaja otmice njih i njihove obitelji", što dolazi nakon nepromišljenjih tvrdnji u Harryjevoj knjizi "Spare". Stručnjak je za list objasnio da će, ako par otkrije lokaciju na kojoj želi živjeti, ljudima biti vrlo lako pronaći njihov dom, a pažnja koju će izazivati tamo bit će deset puta veća nego u Montecitu.

Nakon što su 2020. godine objavili da odstupaju od svojih dužnosti, Meghan i Harry preselili su se u Ameriku gdje su kupili svoju vilu u Montecitu vrijednu 14,7 milijuna dolara s prijavljenom hipotekom od 9,5 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 06:38