SKRIVA SE IZA NAOČALA

Što to smjera Bezosova cura? Lauren Sanchez viđena kako poskrivećki napušta ordinaciju poznatog liječnika

Primijećena je kako napušta losanđelesku ordinaciju dr. Ouriana, koji je pomogao u ‘klesanju‘ linije sestara Kardashian

Lauren Sanchez

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Djevojka osnivača Amazona Jeffa Bezosa, novinarka Lauren Sanchez viđena je kako se pokušava sakriti iza tamnih sunčanih naočala dok je izlazila iz poznate klinike za njegu kože na Beverly Hillsu.

image

Lauren Sanchez

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

53-godišnja Sanchez viđena je kako napušta ordinaciju dr. Simona Ouriana u EPIONE-u, inače popularno mjesto među slavnim osobama, kao što su sestre Kardashian, Olivia Culpo i druge osobe s A-liste koje preferiraju neinvazivne tretmane. Ourian je zaslužan za razvoj postupaka Coolaser i Coolbeam, kojima uklanja ožiljke i promjene boje kože, pa je tako Kim Kardashian uklonio strije na grudima i posvijetlio kožu na koljenima, a on je zaslužan i za usne Kylie Jenner.

Nejasno je je li se i Sanchez već podvrgnula nekom tretmanu.

Lauren je od 2019. u vezi s jednim od najbogatijih ljudi na svijetu, a vijest o njihovoj romansi odjeknula je kada se on odlučio razvesti od bivše supruge MacKenzie Scott. Taj je razvod nazivan ‘najvećim razvodom na svijetu‘. Sanchez je također bila u braku kada se saznalo za njezinu vezu s Bezosom, a njezin bivši suprug je Patrick Whitesell (56) koji ju je, ironično, i upoznao s Bezosom.

Bezos se razveo od supruge u travnju 2019., a istog je mjeseca i Sanchez okončala svoj brak s Whitesellom. Zatim su se njih dvoje prvi put pojavili zajedno u javnosti u svibnju iste godine. Čini se da im od tada cvjetaju ruže s obzirom na to da ih se često može vidjeti zajedno u javnosti, a svaki put izgledaju vrlo prisno i zaljubljeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 01:00