FANOVI SU ZABRINUTI

Što se događa s Gwen Stefani? Otkazala koncert zbog misteriozne ozljede, upitni i festivali u rujnu

O kakvoj se ozljedi radi nije otkrila, ali je rekla kako će otkazani koncert ponovno zakazati kad se oporavi

Gwen Stefani

 Tammie Arroyo/Aff-usa.com/Pa Images/Profimedia

Američka pjevačica Gwen Stefani iznenadno je otkazala koncert u Atlantic Cityju nakon što je pretrpjela misterioznu ozljedu. Koncert je trebala održati 17. kolovoza.

image

Gwen Stefani otkazala koncert

Instagram

"Kao rezultat nedavne ozljede i konzultacije s mojim doktorima, rečeno mi je da ne mogu nastupiti 17. kolovoza na Hard Rock Liveu u Etess Areni u Atlantic Cityju. Žao mi je", napisala je i dodala da će promijeniti datum nastupa.

Pjevačica nije otkrila o kakvoj je ozljedi riječ, a nije poznato ni hoće li otkazati druge koncerte zbog iste. Gwen trenutno ima najavljena dva festivala u rujnu.

image

Gwen Stefani

Valerie Macon/Afp/Profimedia

Stefani je nedavno za časopis Nylon progovorila o majčinstvu i svojoj djeci, Kingstonu, Zumi i Apollu koje je dobila s bivšim suprugom Gavinom Rossdaleom. Tada je rekla da joj je posljednja trudnoća ponovno pokrenula život. U to je vrijeme upoznala i svog sadašnjeg supruga Blakea Sheltona. Gwen je priznala i da je tijekom druge trudnoće mislila da su svi razočarani jer je zbog toga ometala okupljanje slavne grupe No Doubt.

"Mislim da oni to ne bi nikada priznali. Nitko se neće ljutiti što ćeš imati dijete, ali dok sam ja bila zauzeta, oni su čekali", rekla je. Progovorila je i o glasinama da se razvodi od Blakea, a iste je opovrgla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2024 13:34