NA VEČERI KOD TOMA

‘Stisnula sam tajanstveni gumbić u Cruiseovoj kući. Nisam mogla vjerovati što se onda dogodilo!‘

Značenje izreke da je "znatiželja ubila mačku" itekako je postalo jasno glumici Kyri Sedgwick...
Tom Cruise i Kyra Sedgewick
 Profimedia

Značenje izreke da je "znatiželja ubila mačku" itekako je postalo jasno glumici Kyri Sedgwick (55) nakon što je na večeri u kući Toma Cruisea tijekom devedesetih pritisnula tajanstveni gumbić.

Pokazalo se to kao kobna greška, nakon čega je u Cruiseov dom stigla i policija u rekordnom roku.

Ovu za nju sramotnu priču, zvijezda serije "Brooklyn Nine-Nine" otkrila je u otvorenom razgovoru s Drew Barrymore u njezinom showu. Sedgwick je priznala slavnoj voditeljici kako je prilikom posjeta Tomu Cruiseu bila pretjerano radoznali gost te je usput i njuškala po kući slavnog kolege.

image
Tom Cruise
Chris Delmas

Prisjetila se kako je zvijezda "Nemoguće misije" pozvao nju i supruga Kevina Bacona početkom 1990-ih na projekciju svog tadašnjeg filma "Malo dobrih ljudi". Na na večeri su bili i Demi Moore, koja također u istom filmu ima glavnu ulogu, njezin tadašnji suprug Bruce Willis, redatelj Rob Reiner, i Cruiseova tadašnja supruga Nicole Kidman.

"Bio je to tužan trenutak, ali smiješna priča. Bila sam trudna, jako trudna. Pozvani smo na večeru s puno slavnih ljudi. To je jedna od večeri na koje me ne pozivaju baš često. Uglavnom, bila sam pored kamina i ugledala maleni gumbić ispod njega. Pomislila sam: 'Za što je ovaj mali gumbić?', pa sam pritisnula gumb, jer sam mislila da će se dogoditi nešto zanimljivo", ispričala je Kyra. Barrymore ju je upitala da li je mislila da će se možda zid okrenuti, a Sedgwick je potvrdila.

"Upravo to. Ali, ništa se nije dogodilo. Pa sam postala malo nervozna. Mislila sam da baš zato što se ništa nije dogodilo, ne sluti na dobro. Potapšala sam Toma po ramenu i prekinula ga usred priče i rekla mu: 'Pritisnula sam ovaj gumb tu dolje'. On je pitao: 'Pritisnula si ovaj gumb?'. Potvrdila sam, a on je rekao: 'To je gumb za paniku', prisjetila se glumica koja je Cruiseom igrala u filmu "Rođen 4. srpnja".

Naravno, priča nije završila na tome. Policija je stigla u kuću i morali su zaustaviti projekciju filma. Prema njezinu sjećanju, pristiglo je više od pet policijskih vozila.

"To je bilo stvarno nešto. Nisam više nikad bila pozvana", dodala je, savjetujući buduće goste da definitivno ne pritišću gumbe u kući Toma Cruisea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:02