TRAGIČNI DOGAĐAJ

Stigli su novi detalji o Liamu Payneu: Ponašao se čudno i bio agresivan, morali su ga odvesti u sobu

Pad s trećeg kata zadao je pjevaču prijelom u dnu lubanje, a više detalja znat će se nakon obdukcije...

Liam Payne

 Tobias Schwarz/Afp

Pjevač Liam Payne (31) za kojim sada brojni tuguju, prema Daily Mailu, ponašao se čudno i morao je biti otpraćen u svoju hotelsku sobu prije nego je preminuo od pada s trećeg kata hotela u Buenos Airesu u Argentini. Kao što znamo, hotelski je radnik kontaktirao policiju radi "agresivnog muškarca koji je možda pod utjecajem droga ili alkohola", a ubrzo nakon toga čuo se glasan zvuk u dvorištu hotela.

Payne se, prema medijima, ponašao nedolično u hotelskom predvorju, a u jednom je trenutku čak razbio svoj laptop prije nego što su ga morali odvesti natrag u sobu. Na internetu su se pojavile i neprovjerene fotografije koje pokazuju navodno Payneovu razorenu hotelsku sobu, a na jednoj se fotografiji vidi razbijeni televizijski ekran.

image

Liam Payne

David Fisher/shutterstock Editorial/profimedia/

Koliko je do sada poznato, pad s trećeg kata zadao je pjevaču prijelom u dnu lubanje, a više detalja znat će se nakon obdukcije. "Alarm je podignut u 17:04 po lokalnom vremenu i rečeno je da osoba leži na unutarnjoj terasi hotela. U 17:11 stigla je hitna pomoć i konstatirala smrt muškarca. Poslije smo saznali da je riječ o poznatom pjevaču. Nažalost, ozljede koje je zadobio prilikom pada pokazale su se kobnima. Nije bilo moguće da preživi", rekao je ravnatelj hitne medicinske službe, Alberto Crescenti.

Pjevač je ranije ovoga mjeseca stigao u Argentinu kako bi prisustvovao koncertu bivšeg kolege iz One Direction, Nialla Horana. Posljednji trenuci koje je Payne podijelio s javnosti bili su kako pjevač i njegova djevojka Kate Cassidy uživaju u ručku u svojoj hotelskoj sobi, ali i lijepom danu u Argentini.

Tragična smrt dolazi samo nekoliko dana nakon što je njegova bivša zaručnica Maya Henry pokrenula pravni postupak protiv njega optužujući ga da je ne prestaje opsesivno kontaktirati, kao ni njezine prijatelje i obitelj.

image

Liam Payne i Kate Cassidy

Agence/bestimage/profimedia/Agence/bestimage/profimedia
image

Liam Payne i Maya Henry

Mcc/Spread Pictures/Profimedia/Mcc/spread Pictures/profimedia

Podsjetimo, javnost je opazila Paynea 2008. godine na audiciji za ‘X Factor‘. Tada kao 14-godišnjak oduševio je žiri svojom izvedbom pjesme "Fly Me To The Moon" Franka Sinatre, ali unatoč talentu kasnije je eliminiran iz showa. No, Payne ne odustaje od toga da postane zvijezda i ponovno se prijavljuje na isti show 2010. godine gdje stječe slavu - uz Horana, Harryja Stylesa, Zayna Malika i Louisa Tomlinsona - u bendu One Direction.

image

Liam Payne

Diabolik/backgrid/backgrid Usa/profimedia/

Iako bend na kraju showa završava na trećem mjestu, One Direction postaje svjetski poznati boyband s milijunima obožavatelja i to već od prvog hita nakon talent showa, "What Makes You Beautiful". Debitantski album "Up All Night" bio je najbrže prodani debitantski album u Velikoj Britaniji 2011. godine, a taj ih je rekord doveo do njihove prve turneje koja je u prosincu započela u Velikoj Britaniji.

Grupa osvaja pet "Brit Awardsa", četiri "MTV Video Music Awardsa", rasprodaje 50 milijuna ploča diljem svijeta te je prikupila preko tri milijarde pregleda na YouTubeu. Iako je izgledalo kao da je sve super, veliki se preokret događa 2015. godine kada Malik odlučuje napustiti bend. Nedugo nakon toga i ostali su članovi otišli putem svojih solo karijera, a Payne je 2019. izbacio svoj prvi solo album "LP1". Singlom "Strip That Down" dospio je na deseto mjesto Billboardove Hot 100 ljestvice te je u svojoj karijeri surađivao s J Balvinom, French Montanom, Dixie D‘Amelio i A Boogie wit da Hoodie.

Osim ostvarenja u karijeri, Payne se ostvario i kao otac sina Beara Greya 2017. godine s pjevačicom Cheryl Cole. Nakon što je s Cole 2018. godine prekinuo, pjevača se kasnije počelo povezivati s Henry za koju je bio zaručen do 2022. godine.

Mnogi su shrvani tragičnom vijesti pa se na društvenim mrežama dijele poruke podrške, a svoju su tugu izrazile i neke velike zvijezde kao što su Paris Hilton i Steven Bartlett, ali i glazbene korporacije kao što su MTV i Spotify.

image

Liam Payne i Cheryl Cole

Tolga Akmen/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. listopad 2024 22:43