LJUBAV CVJETA

Starleta skočila u zagrljaj svog novog dečka jedva obuzdavši svoje raskošne obline u sićušnom bikiniju

Kardashianka je vezu s Bakerom potvrdila u siječnju kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se drže za ruku
Kourtney Kardashian i Travis Baker
 Instagram

Malo je reći da ljubav između slavne sestre Kardashian, 41-godišnja Kourtney i njezinog novog dečka, glazbenika Travisa Bakera (45) cvjeta.

Ovaj par kojeg paparazzi prate u stopu koristi svaku priliku kako bi svijetu pokazali koliko su zaljubljeni. Čak i kada su daleko od bliceva fotoaparata, par se sam pobrine da javnosti dokaže svoju vječnu ljubav.

Tako je bilo i ovog puta.

Kourtney Kardashian objavila je novu fotografiju na svom Instagram profilu.

Prikazuje ju u Travisovom zagrljaju. Obgrlila ga je rukama i nogama, dok ju je on primio za stražnjicu. Svoje je obline jedva obuzdala u minijaturnom badiću.

"Baš kao u raju", napisala je u objavi pored fotke koja je u samo deset sati skupila četiri i pol milijuna lajkova, a komplimenti i komentari nisu izostali.

"Volimo vas vidjeti zajedno", "Odjednom me spopala želja za novim badićem i tetovažom", "Opsjednuta sam vama", neki su od komentara Kourtneyinih pratitelja, kojih na Instagramu ima 117 milijuna.

Odgovorio joj je i zaljubljeni Travis u komentarima: 'Moje sve", napisao je.

Kourtney Kardashian i Travis Barker ne skrivaju svoju zaljubljenost. Na svojim profilima društvenih mreža često objavljuju zajedničke fotografije, a nedavno su podigli prašinu kratkim provokativnim videom u kojem ona siše njegov palac.

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Podsjetimo, Kardashianka je vezu s Bakerom potvrdila u siječnju kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se drže za ruku i označila glazbenika koji ju je osvojio. U ožujku su zajedno bili i na spoiju - na UFC borbi teške kategorije gdje su navijali za našeg Stipu Miočića. Odnosno i njihovog Stipu, budući da je on američki borac hrvatskog podrijetla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:14