PONOVNO SKUPA

Stara ljubav zaborava nema ni nakon 9 godina: Popularni pjevač s bivšom viđen na stražnjem sjedalu auta

Par je navodno prekinuo zbog toga što su morali održavati vezu na daljinu

Liam Payne

 Andrew Cowie/AFP

Liam Payne potaknuo je glasine da je ponovno sa svojom bivšom djevojkom Danielle Peazer nakon što su zajedno viđeni na stražnjem sjedalu automobila.

image

Danielle Peazer

Euan Cherry/Nurphoto Via AFP

- Liam je oduvijek imao snažne osjećaje prema Danielle te je bio slomljen kada su se razišli, otkriva izvor.

Fotografije 28-godišnjeg Paynea i 35-godišnje Peazer dolaze samo tri tjedna nakon je pjevač u londonskoj zračnoj luci Heathrow viđen s manekenkom Alianom Mawlom.

"Liam je oduvijek imao snažne osjećaje prema Danielle i pogodio ga je njihov prekid prije nekoliko godina. Razišli su se u dobrim odnosima i sada uživaju u zajedničkom vremenu, uključujući i večernji izlazak u nedjelju", otkrio je izvor.

Payne i Peazer prekinuli su 2012. nakon dvogodišnje veze, a 2016. on je započeo vezu s 38-godišnjom pjevačicom Cheryl Cole s kojom ima petogodišnjeg sina Beara.

image

Liam Payne i Cheryl Cole

Tolga Akmen/AFP

Par je navodno prekinuo zbog toga što su morali održavati vezu na daljinu, s obzirom na to da je Payne tada bio na turneji s One Directionom, bendom koji je u to vrijeme bio na vrhuncu slave.

Tijekom intervjua u listopadu 2012. pjevač je priznao da je nakon prekida s Danielle bio slomljen.

- Shrvan sam zbog prekida s Danielle. Bilo nam je nevjerojatno zajedno, ali, nažalost, nekada stvari ne idu po planu, izjavio je tada. Nakon što je počeo izlaziti s deset godina starijom Cheryl, Peazer je komentirala kako zna da njezin bivši dečko voli izlaziti sa starijim djevojkama.

- Ja sam starija od njega pa mislim da možda voli tu razliku u godinama. Mislim, pogledajte je, ja bih izašla s njom, izjavila je.

Ranije ovoga mjeseca Payne je priznao da je dijete s Cheryl 'upropastilo njihovu vezu, ali iz svih pravih razloga'. Tada je otkrio i da je Cheryl krvarila tijekom poroda te da se on brinuo o njihovu sinu prvih 24 sata njegova života.

Na podcastu Logana Paula rekao je kako mu je to uništilo vezu, ali iz svih pravih razloga.

- Kada se Bear rodio, bio sam toliko uzbuđen da sam pomislio: Što ako ga neću dovoljno voljeti? Bila mi je to velika briga, govori pjevač.

- Njegova majka je jako krvarila pri porodu pa je spavala cijeli dan, dakle prva 24 sata njegova života, rekao je.

- Imao sam 23 godine i morao sam se brinuti za svoje tek rođeno dijete. Nije bilo nikakve dadilje tako da je to bilo jako 'zabavno'. Do kraja noći je to završilo tako da sam u jednoj ruci držala PlayStation, a u drugoj svoga sinčića i igrao FIFA-u kao da je to najbolja stvar ikada, dodaje Payne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:09