ZVIJEZDA PRLJAVOG PLESA

Stara ljubav Johnnyja Deppa otkrila: ‘Bio je lijep kao fatamorgana, zaručili smo se odmah nakon spoja naslijepo‘

Jennifer Grey 1988. ostavila je Matthewa Brodericka zbog Deppa, ali par nije dugo izdržao, pa ga je ostavila preko poruke u hotelu

Usred suđenja Johnnya Deppa i Amber Heard cure ispovijesti njegovih bivših ljubavi

 Michael Reynolds

Zvijezda "Prljavog plesa" Jennifer Grey (62) progovorila je o svojoj vezi s Johnnyjem Deppom (58), priznajući da je s njim prvi put iskusila ljubav, unatoč tome što je prije bila zaručena za kolegu Matthewa Brodericka.

"Bila je to jeb*** vatra", iskrena je glumica koja se zaljubila u Deppa 1988. na vrhuncu svoje slave, godinu nakon izlaska 'Prljavog plesa'. Upoznao ih je njezin agent tako da im je dogovorio spoj na slijepo.

image

Jennifer Grey fotografirana prošle godine

Earl Gibson Iii/Shutterstock Editorial/Profimedia

"Da je fatamorgana mogla biti osoba, u ljeto 1988. ta fatamorgana bi bila Johnny Depp", napisala je u svojim memoarima 'Out of a corner', koji izlaze u svibnju.

Par je bio u vezi devet mjeseci, a zaručili su se nakon dva tjedna od prvog susreta.

"Nikad nisam vidjela takvog tipa", rekla je glumica na koju je Depp ostavio priličan trag, iako javnost malo zna o njihovoj vezi, a gotovo da nemaju zajedničkih fotografija.

"12. kolovoza napisala sam u svom dnevniku: 'Zaljubljena sam, prilično sigurna po prvi put u životu... On je ljubazan, zabavan, pametan, moralan, promišljen, pun poštovanja'", Grey piše u jednom poglavlju svoje knjige naslovljenom 'Mrs. Broderdepp'.

Navela je da je veza postala teška jer je on bio sve frustriraniji kako je postao poznat kao holivudski srcolomac. Prekinula je s njim putem poruke koju je ostavila u njegovoj hotelskoj sobi nakon što je jednog dana otišao na sastanak i više se nije vratio, piše People.

image

Grey je najviše upamćena po ulozi u velikom hitu "Prljavi ples"

Image Capital Pictures/Film Stills/Profimedia

Johnny nakon Jennifer nije dugo tugovao. 1989. godine upoznao je Winonu Ryder s kojom se zaručio godinu kasnije.

Postoji još jedna žena koja nije toliko javno spominjana kao jedna od Johnnyjevih ljubavi, a prilično je važna za njegov uspjeh. Na samom začetku karijere, prije nego što je dobio prvu ulogu u filmu 'Strava u Ulici brijestova' 1984. godine, Depp se oženio se Lori Anne Allison. Upoznali su se preko njezinog brata koji je s Deppom bio u bendu. Lori je tad imala 25, a Johnny 20 godina.

Par je na početku živio na Floridi, no zatim su se preselili u Kaliforniju gdje su se Deppu počela otvarati vrata Hollywooda. Zanimljivo je da ga je baš Lori upoznala s Nicholasom Cageom, koji mu je pomogao oko dobivanja uloge.

image

Grey na setu "Prljavog plesa" u vrijeme kad je ljubovala s Deppom

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Kako je njegova karijera počela napredovati, a Johnny je dobio prvu glavnu ulogu u filmu 'Private Resort', njegov brak se počeo raspadati. Nakon dvije godine braka podnijeli su zahtjev za razvod, kao razlog navodeći nepomirljive razlike. Iako su se rastali prije više od 30 godina, Lori i danas nosi Johnnyjevo prezime Depp.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:47