NE BIRA RIJEČI

Stallone napao producente i svog dugogodišnjeg prijatelja: "Vratite mi prava, krvopije jedne! Ne dirajte Rockyja‘

Slavni glumac već se prije pokušao izboriti za svoja prava na lik i priču koju je stvorio

Sylvester Stallone

 Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia

Sylvester Stallone ne odustaje od borbe za dignitet svog junaka Rockyja Balboe. Dobitnik Zlatnog globusa (76) na svom Instagramu vrlo otvoreno je napao nedavno najavljen spinoff franšize Rocky nazvan "Drago" u objavi na Instagramu, oštro se obrušivši na producenta Irvina Winklera i dugogodišnjeg prijatelja i bivšeg kolegu Dolpha Lundgrena. Stallone je vijest o spinoffu nazvao "još jednim udarcem" usred njegove borbe za prava na franšizu.

"Još jednom Irwin Winkler, taj patetični 94-godišnji producent i njegova moronska djeca lešinari, Charles i David, ponovno glođu kosti još jednog divnog lika kojeg sam stvorio, a da mi to nije rekao... Ispričavam se obožavateljima, nikada nisam želio da likove iz Rockyja iskorištavaju ovi paraziti...", nije puno birao riječi Stallone. Napao je i Lundgrena.

"Usput, nekad sam imao samo poštovanje prema Dolphu, ali nikada mi nije rekao što se događa iza mojih leđa s likom koji sam mu stvorio!!! Pravi prijatelji su dragocjeniji od zlata", ogorčen je slavni glumac koji je i osmislio filmskog boksačkog junaka.

Stallone je to pratio s još jednom objavom, ovaj put s fotošopiranim slikama vampirskog Winklera koji siše Rockyjevu krv i zabija mu nož u leđa.

"Pretpostavlja se da su najomraženiji, netalentirani, oronuli producent u Hollywoodu i njegova djeca kukavice pronašli svoj sljedeći obrok... Dragu. Vratite mi prava, krvopije!", napisao je između ostalog Stallone javno zapitavši i " Dolph, zašto? Čak ni telefonski poziv?"

Predstavnici Winklera i Lundgrena, piše People, nisu im odgovorili na njihov upit da komentiraju slučaj.

U članku iz The Wrapa koji je objavljen ovaj tjedan stoji kako će Lundgren (64) ponoviti svoju ulogu ruskog boksača Ivana Drage u nadolazećem spinoffu. Lundgren je započeo ulogu u Rockyju IV iz 1985.

Stallone se već prije pokušao izboriti za svoja prava na lik i priču koju je stvorio, otkrivši za Variety 2019. da ima "nula posto vlasništva" nad franšizom. Istaknuo je da je jako ljut i bijesan jer ne može ostaviti nikakav udio u tom kapitalu svojoj djeci, ali i kako žali što nije bio dovoljno uporan kada je pregovarao o ugovoru za originalni film.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:31